Τον Αντώνη Ρέμο με τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή τους έξοδο.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην έντονη διαφωνία που είχε με τον Light κατά τη διάρκεια του τελευταίου live του «Fame Story» και σχολίασε και την επιλογή της Μαρίνας Σάττι ως φετινής εκπροσώπου της χώρας μας στη Eurovision.

Ο Αντώνης Ρέμος για τον Light:

«Είναι όλα μια χαρά με τον Light. Όλα τα παιδιά έχουν ανησυχίες σε αυτή την ηλικία. Μην ξεχνάτε ότι ο Light είναι 28 χρονών και το αίμα του βράζει. Θέλει συνέχεια να μαθαίνει, να λέει την άποψή του και καλώς κάνει, έτσι πρέπει να είναι. Ο ρόλος του κριτή πολλές φορές είναι αμήχανος. Και τα παιδιά μέσα στο παιχνίδι έχουν τις ανησυχίες τους, τις ανασφάλειές τους.

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο:

Είναι επιλογή τους όμως. Ξέρανε από την αρχή τι θα αντιμετωπίσουν. Όταν επιλέγεις κάποια πράγματα, πρέπει να είσαι έτοιμος. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι καταξιωμένος τόσα χρόνια σε αυτό που κάνει, έχει γράψει τη δική του, μεγάλη, ιστορία», ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος.

Για τη Μαρίνα Σάττι και τη Eurovision:

«Είναι πολύ ενδιαφέρον που η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα φέτος στη Eurovision και μακάρι να τα πάει καλά. Πιστεύω ότι το δικό μου στυλ δεν θα ταίριαζε στη Eurovision, ποτέ δεν ξέρεις, αλλά πιστεύω ότι για μένα έχει περάσει αυτό», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: