Η Χριστίνα Κεφαλά απέκτησε πολλές χιλιάδες follwers στα social media, μετά τη συμμετοχή της στο Survivor και πλέον απευθύνεται μέσω των αναρτήσεών της στους ακολούθους της.

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι επιβίωσης, ανάρτησε σε μια από τις πιο πρόσφατες Instagram δημοσιεύσεις της, δύο στιγμιότυπο, όπου ποζάρει φορώντας ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, με έναν ώμο και μαύρα πέδιλα.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η ίδια προέτρεψε τις γυναίκες που την ακολουθούν να είναι λαμπερές και να εκπέμπουν «κυρίλα».

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Πάντα να εκπέμπεις λάμψη, ηρεμία & κυρίλα. Φίλες μου να θυμάστε μια κυριλάτη γυναίκα πάντα είναι στόχος θαυμασμού».

1-kefala-christina-1a
1-kefala-christina-1


Δείτε την ανάρτηση της Χριστίνας Κεφαλάς στο Instagram:


Η επιλογή της λέξης «κυρίλα» δεν έμεινε ασχολίαστη από ορισμένους διαδικτυακούς φίλους της.

«Και κυρίλλλλλα» σχολίασε μια γυναίκα προσθέτοντας emoji με γέλια. «Αντί για κυρίλα βάλε κομψότητα» της έγραψε κάποιος άλλος.

Δείτε τα σχόλια που δέχθηκε η Χριστίνα Κεφαλά:





Το παν είναι τα χρήματα

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Χριστίνα Κεφαλά, μίλησε για το Survivor και μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε ότι: «Το παν είναι τα χρήματα. Όλοι μπήκαμε για αυτά, για τη δημοσιότητα και την παραμονή στο παιχνίδι, μην κοροϊδευόμαστε. Αλλά μόλις είδα να γίνονται όλα αυτά και να είμαι μακριά από την οικογένειά μου… όχι».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: