Ο λόγος για τον πρώην σύζυγο της Πάολα και μάνατζέρ της Φώτη Ζογλοπίτη, ο οποίος έχει δεσμό με την καλλονή τραγουδίστρια Άλεξ Μάντη. Μάλιστα, οι σχέσεις της οικογένειας είναι τόσο καλές, που η Άλεξ Μάντη εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει η Πάολα με τον Νίκο Μακρόπουλο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια θέλει να βλέπει τον πρώην άνδρα της ευτυχισμένο και γι’ αυτό όχι μόνο έχει αγκαλιάσει τη σύντροφό του, αλλά τη στηρίζει επαγγελματικά και της δίνει τις καλύτερες συμβουλές.

Το ζευγάρι είναι μαζί αρκετό καιρό και δεν κρύβει τον έρωτά του. Η σχέση τους ήρθε για πρώτη φορά στο φως όταν η Άλεξ Μάντη συμμετείχε στο «House of Fame», μιας και όνειρό της είναι να ακολουθήσει καριέρα τραγουδίστριας. Μάλιστα, η σύντροφος του Φώτη Ζογλοπίτη, εκτός από την Πάολα, διατηρεί άψογες σχέσεις και με την κόρη τους Παολίνα, η οποία πλέον είναι είκοσι ετών. Στην πρεμιέρα της στο νυχτερινό κέντρο, η Άλεξ Μάντη έκοψε την ανάσα του ανδρικού πληθυσμού, αφού εμφανίστηκε στην πίστα με ένα άκρως σέξι outfit, που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο σώμα της.


Η Αλεξάνδρα Σημαντήρη, όπως είναι το κανονικό της όνομα, είναι 29 ετών και «βαφτίστηκε» Άλεξ Μάντη από την ίδια την Πάολα. Είναι από την Αθήνα, αλλά οι καταβολές της είναι ποντιακές. Έχει τελειώσει Ανωτάτη Επαγγελματική Σχολή Χορού, ενώ η ενασχόλησή της με το τραγούδι προέκυψε χάρη στην… τόλμη της! Όταν στο σχήμα όπου συμμετείχε ως χορεύτρια, μια τραγουδίστρια αποφάσισε να αποχωρήσει τελευταία στιγμή, η Άλεξ άρπαξε την ευκαιρία και ζήτησε από τον Στέλιο Ρόκκο να τη συμπεριλάβει στο σχήμα ως τραγουδίστρια. Έμπνευσή της αποτελούν η Μαντόνα και η Ελένη Φουρέιρα, και μπορεί η ίδια να έχει περισσότερη εμπειρία στο λαϊκό τραγούδι, αλλά αγαπάει ιδιαίτερα την ποπ μουσική. Έχει κυκλοφορήσει δικά της τραγούδια, το «Σκληρό Κορίτσι» και το «Προσευχές».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: