Για την υπεράσπιση της πρώην συζύγου του στο δικαστήριο, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας σε έναν διάλογο που είχε τηλεοπτικά, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ο ποινικολόγος βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» προκειμένου να εξηγήσει όσα συνέβησαν με τη σύλληψη και αθώωση της Εύης Βατίδου στην πρόσφατη δικαστική της διαμάχη με μοτοσικλετιστή.

Όταν η Εύη σε πήρε τηλέφωνο χάρηκες;

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον ρώτησε αρχικά: «Εγώ μια ερώτηση θέλω να σου κάνω, όταν η Εύη σε πήρε τηλέφωνο, βαθιά μέσα σου χαιρόσουν που δε μπορεί να κάνει βήμα χωρίς εσένα;».

Υπήρξε ένας τεράστιος έρωτας

Τότε, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε: «Όχι βέβαια. Πρώτα απ’ όλα, δεν ξέρει κανείς ποια είναι η δική μου άποψη γι’ αυτή την υπέροχη ερωτική σχέση. Υπήρξε ένας τεράστιος έρωτας, αλλιώς εγώ δεν πήγαινα στην εκκλησία».

«Βλέπω να αναθερμαίνεται» του είπε ο παρουσιαστής, χαμογελώντας.

«Όχι Ανδρέα, μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα» απάντησε ο Αλέξης Κούγιας.

«Θα του φτιάξεις άγαλμα του τύπου με τη μοτοσυκλέτα» αποκρίθηκε με χιουμοριστική διάθεση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Έχω περάσει έναν μεγάλο έρωτα με την Εύη

Ο Αλέξης Κούγιας με τη σειρά του, ξεκαθάρισε: «Ανδρέα, μη βιάζεσαι. Θα στα πω για να μη δημιουργούνται συνειρμοί. Έχω περάσει έναν μεγάλο έρωτα με την Εύη κι αυτή με εμένα. Γι’ αυτό και πήγαμε στην εκκλησία. Κάναμε δυο υπέροχα παιδιά. Κάποια στιγμή, στην επταετία, συνέβη κάτι πολύ σοβαρό.

Γυναίκα που χωρίζεις... δεν υπάρχει επιστροφή

Όμως, γυναίκα με την οποία είσαι μαζί, κάνεις δυο παιδιά και για τους δικούς της λόγους, μετά τον χωρισμό – το τονίζω γιατί το ήθος της Εύης είναι αδιαμφισβήτητο – ποτέ δεν υπήρξε θέμα απιστίας από καμία από τις δυο πλευρές… Γυναίκα λοιπόν που χωρίζεις και πηγαίνει με άλλον άνδρα, δεν υπάρχει επιστροφή» απάντησε ο Αλέξης Κούγιας.

Δεύτερος γάμος με ίδιο πρόσωπο

Στην ίδια σαρκαστική διάθεση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Δεύτερος γάμος Αλέξη, δεύτερος γάμος με ίδιο πρόσωπο δεν είναι πρωτότυπο, το έχουμε ξαναδεί».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: