Στην κορυφή της λίστας µε τους πλουσιότερους Βρετανούς καλλιτέχνες κάτω των 30 ετών βρέθηκε για δεύτερη συνεχόµενη χρονιά ο Harry Styles, αφού, σύµφωνα µε τη Rich List της Heat, η περιουσία του ξεπερνά τις 175 εκατοµµύρια λίρες Αγγλίας. Οπως φαίνεται, τίποτα δεν σταµατά την ανοδική πορεία του διάσηµου τραγουδιστή και ηθοποιού, µε την παγκόσµια περιοδεία του «Love On Tour» να συγκεντρώνει εισπράξεις που άγγιξαν τις 508 εκατ. λίρες.

∆εν είναι τυχαίο, άλλωστε, που έπειτα από 169 φαντασµαγορικά shows, στα οποία έσπευσαν εκατοµµύρια θαυµαστές του ανά τον κόσµο, 23 µήνες στον δρόµο, αλλά και τις προαναφερθείσες εισπράξεις εκατοµµυρίων, το «Love On Tour» κατέκτησε την τέταρτη θέση στο Top 5 των πιο εµπορικών περιοδειών όλων των εποχών, πίσω από µεγάλα ονόµατα της µουσικής βιοµηχανίας, όπως ο Elton John, ο Ed Sheeran και οι U2.

Dua Lipa και Niall Horan μαζί με τον Harry Styles στη λίστα

Σύµφωνα πάντα µε τη λίστα της Heat, ο Harry Styles άφησε πίσω του παγκοσµίου φήµης τραγουδιστές. Ειδικότερα, στη δεύτερη θέση των πλουσίων κάτω των 30 βρίσκεται η Dua Lipa µε 82,5 εκατοµµύρια, ενώ ο Niall Horan ακολουθεί στην τρίτη θέση µε κέρδη 60,4 εκατοµµύρια αγγλικές λίρες. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Liam Payne µε 49,4 εκατοµµύρια και ακολουθεί ο Zayn Malik µε 38,5 εκατοµµύρια λίρες. Οι Payne, Malik, Horan και Styles συνυπήρξαν στους «One Direction», ένα από τα boys bands-φαινόµενα που έσπασαν ρεκόρ στην παγκόσµια µουσική βιοµηχανία, από τη δηµιουργία τους το 2010, µέσω του γνωστού talent show «X Factor», µέχρι την οριστική τους διάλυση το 2015, όταν αποφάσισαν από κοινού να κυνηγήσουν µία solo καριέρα.