Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο χάρτης της νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα, αφού οι δυνατές συµπράξεις και οι νέες συµµαχίες δίνουν άλλο «άρωµα» στον κόσµο της πίστας. Σχήµατα που θα συζητηθούν, επιστροφές που θα εντυπωσιάσουν και αλλαγές που θα αποδειχτεί στο άµεσο µέλλον αν έγιναν για καλό σκοπό.

Ο Χρήστος Μάστορας και οι Mέλιssεs, το Νο 1 συγκρότηµα της χώρας, υποδέχονται στη σκηνή του «Eναστρον» τον κορυφαίο Ελληνα star Σάκη Ρουβά. Μια πρωτοφανής µουσική συνάντηση µε αστείρευτη ενέργεια και τεράστιες επιτυχίες έρχεται να ταράξει τις νύχτες. Πρεµιέρα είχαν την Παρασκευή 10 Νοεµβρίου, και θα εµφανίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Μαζί τους η Αναστασία, η ταλαντούχα τραγουδίστρια που από τα πρώτα της βήµατα σηµειώνει τεράστια επιτυχία. Concept direction, Κωνσταντίνος Ρήγος.

melisses_rouvas
Ο Χρήστος Μάστορας και οι Mέλιssεs υποδέχονται στη σκηνή του «Εναστρον» τον Σάκη Ρουβά

Ο επιτυχηµένος καλλιτέχνης της γενιάς του Γιώργος Σαµπάνης συνεχίζει και φέτος τον χειµώνα για δεύτερη χρονιά στον «Βοτανικό», συναντώντας τη µοναδική ∆έσποινα Βανδή, παρέα µε τους Kings, την Κlavdia και τη Φαίη Θεοχάρη. Η σπουδαία αυτή καλλιτεχνική συνύπαρξη έκανε πρεµιέρα στις 27 Οκτωβρίου στον αγαπηµένο χώρο της Ιεράς Οδού και κάθε Παρασκευή και Σάββατο υποδέχεται τον κόσµο προσφέροντας ένα µοναδικό πρόγραµµα.

vandi_2
Ο Γιώργος Σαμπάνης συνεχίζει και φέτος στον «Βοτανικό», συναντώντας τη Δέσποινα Βανδή

∆υναµικά ξεκίνησαν τις εµφανίσεις τους στην «Ακτή Πειραιώς» η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος, αφού, µετά την περσινή τεράστια επιτυχία τους στη σκηνή της «Ακτής Πειραιώς», συνεργάζονται µε το νυχτερινό κέντρο για δεύτερη σεζόν.

theodoridou
Στην «Ακτή Πειραιώς» η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος

Ο Πάνος Κιάµος, ο καλλιτέχνης µε τη χαρακτηριστική φωνή και τα αξέχαστα τραγούδια, είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του «Club 22». Οι συναυλίες του εκεί είναι πάντα γεµάτες ενέργεια και συναισθηµατική φόρτιση. Η Κατερίνα Λιόλιου, µια από τις πιο ταλαντούχες και εκφραστικές τραγουδίστριες της χώρας, είναι άλλο ένα µεγάλο όνοµα που εµφανίζεται στον συγκεκριµένο χώρο. Το «Club 22» φιλοξενεί, επίσης, τον Τόνι Σφήνο, έναν καλλιτέχνη που έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού µε την πρωτότυπη µουσική του και τον χιουµοριστικό τρόπο που ερµηνεύει τα τραγούδια του.

kiamos
Ο Πάνος Κιάμος είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του «Club 22»

Ο Ζαφείρης Μελάς, ο Μάκης ∆ηµάκης, η Τζένη Κατσίγιαννη και η Σάσα Μπάστα ενώνουν τις δυνάµεις τους και χαρίζουν νύχτες κεφιού και διασκέδασης στο «Cabana Live».

melas
Ο Ζαφείρης Μελάς, ο Μάκης Δημάκης, η Τζένη Κατσίγιαννη και η Σάσα Μπάστα

Τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο, ο Θέµης Αδαµαντίδης µε τον Γιάννη Καψάλη και τη µοναδική Κατερίνα Στανίση έδειξαν πως έχουν το τρίπτυχο της απόλυτης και αυθεντικής λαϊκής διασκέδασης, µε τον κόσµο να απολαµβάνει στο έπακρο το µοναδικό πρόγραµµα που παρουσιάζουν στο «Vegas Live Stage».

Κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο είναι πραγµατικά πρωτόγνωρα στα δυτικά προάστια, µε τον Χρήστο Χολίδη να πρωταγωνιστεί στο πιο φρέσκο πρόγραµµα διασκέδασης, όπου µαζί µε την εκρηκτική Θέλξη, τον µοναδικό Θανάση Βασιλάκο, αλλά και ένα επιτελείο ταλαντούχων ερµηνευτών κάνουν τη διαφορά στον αθηναϊκό χάρτη διασκέδασης.

∆υνατό σχήµα για την «κατηγορία» του είναι αυτό µε την Πάολα και τον Νίκο Μακρόπουλο. Η Πάολα και ο Νίκος Μακρόπουλος, δύο από τους πιο καταξιωµένους και δηµοφιλείς καλλιτέχνες, πρωταγωνιστούν σε µια µοναδική συνεργασία στο «Fever», κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις 10 Νοεµβρίου.

paola
Δυνατό σχήμα για την «κατηγορία» του είναι αυτό με την Πάολα και τον Νίκο Μακρόπουλο

Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Λένα Ζευγαρά, έπειτα από µια απόλυτα επιτυχηµένη σεζόν στο «Φαντασία» στην Αθήνα, ανηφόρισαν στη Θεσσαλονίκη και το «Vogue Club».

Πρεµιέρα έκανε, όµως, και το «Περιβόλι Του Ουρανού», το οποίο επιµένει για 7η συνεχόµενη χρονιά στο δοκιµασµένο σχήµα Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος ∆ιονυσίου και Ελεάνα Παπαϊωάννου, το οποίο προσφέρει ένα από τα ποιοτικότερα λαϊκά προγράµµατα στην πόλη - κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, αλλά και κάθε Κυριακή µεσηµέρι.

dionusiou_2
Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου και Ελεάνα Παπαϊωάννου

Στο ανακαινισµένο «Romeo» ο Νικηφόρος µε τον Νίνο εµφανίζονται κάθε Πέµπτη και Σάββατο, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει και ο Γιώργος Γιαννιάς στο «Voodoo».

Μετά τη µεγάλη επιτυχία που γνωρίζει ήδη στη Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Οικονοµόπουλος θα επιστρέψει στην Αθήνα, στο «Fantasia Live», για να συνεχίσει τις εµφανίσεις του για όλο τον χειµώνα. Ο Νίκος Βέρτης θα επιτρέψει στο «Yton», σε εορταστική τροχιά, για τα δικά του 20 χρόνια δισκογραφίας.

oikonomopoulos
Ο Νίκος Οικονομόπουλος θα επιστρέψει στην Αθήνα, στο «Fantasia Live»

Το «Hotel Ερµού» κάνει έναρξη στα µέσα Νοεµβρίου και ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί την Αννα Βίσση. Ωστόσο, φέτος, µια νέα ανατροπή αναµένεται να συµβεί στον συγκεκριµένο χώρο. Επειτα από επτά χρόνια επιτυχηµένων εµφανίσεων, το «Hotel Ermou» αλλάζει διεύθυνση και µετακοµίζει σε έναν εντυπωσιακό, νέο χώρο, το πρώην «Box Athens», που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 130.

vissi
Το «Hotel Ερμού» στα μέσα Νοεμβρίου ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί την Αννα Βίσση

Ο Λευτέρης Πανταζής και η Ελλη Κοκκίνου έρχονται στο «Barbarella Athens». Μετά την επιτυχία του σχήµατος την άνοιξη στη Θεσσαλονίκη, οι δύο καλλιτέχνες ανανεώνουν τη συνεργασία τους και τον χειµώνα 2023-2024 σε ολοκαίνουργιο χώρο στην Αθήνα.

pantazis
Ο Λευτέρης Πανταζής και η Ελλη Κοκκίνου έρχονται στο «Barbarella Athens»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα βρίσκεται στο «Φωταέριο» µε τον Ηλία Καµπακάκη, µε την πρεµιέρα να λαµβάνει χώρα µέσα στον Νοέµβριο. Μια εκρηκτική συνεργασία, µε τον «Μαζώ» να υπόσχεται ανεπανάληπτες βραδιές.

mazonakis
Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα βρίσκεται στο «Φωταέριο»

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 11/11