Ο ηθοποιός Γιάννης Σπαλιάρας προχώρησε σε αποκαλύψεις για την επαγγελματική του καριέρα αλλά και για το αν έχει δεχτεί ποτέ κάποια ανήθικη πρόταση.

Αρχικά, για την καριέρα του είπε: «Μου λείπει η υποκριτική, αλλά παίζω στο σπίτι μόνος μου. Κάνω τα δικά μου, κάνω σκηνές. Έχω ακούσει και πολύ άσχημα και πολύ θετικά. Θα πω ένα θετικό. Ένας κύριος ηθοποιός μου είχε πει ότι μοιάζω με τον Νίκο Κούρκουλο. Κάποιος είχε πει ότι με είχαν πάρει στο Netflix για το σώμα μου. Εντωμεταξύ δεν είχα κάποια σκηνή χωρίς μπλούζα, ήμουν πάντα ντυμένος».

Για το αν έχει δεχτεί ποτέ κάποια ανήθικη πρόταση απάντησε: «Όσοι είμαστε σε αυτόν τον χώρο, όλοι λίγο πολύ έχουμε δεχθεί κάποια ανήθικη πρόταση. «Όλοι που είμαστε σε αυτόν τον χώρο λίγο-πολύ έχουμε δεχτεί κάποια τέτοια πρόταση. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες. Όλοι καταλαβαίνουμε τι μπορεί να είναι μία ανήθικη πρόταση», ανέφερε ο Γιάννης Σπαλιάρας στην εκπομπή "Πρωινό ΣουΣου".

Τέλος, για το θέατρο σχολίασε: «Το θέατρο δεν με έχει τραβήξει, ενώ είχα κάποιες προτάσεις στην καριέρα μου δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να παίξω στο θέατρο. Έχασε το θέατρο».