Ως ‘’πέτρα του σκανδάλου’’για τον γάμο του διάσημου σεφ Τόμας Στρέικερ, χαρακτηρίζει την Μαρία Ολυμπία, η Daily Mail.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του βρετανικού ιστότοπου, ο σεφ με τους εκατομμύρια ακολούθους είναι παντρεμένος και η σύζυγός του φαίνεται να τον πέταξε έξω από το σπίτι όταν της μετέφεραν το ειδύλλιο του.

«Η σύζυγος του διάσημου σεφ Τόμας Στρέικερ τον πέταξε έξω από το σπίτι όταν έμαθε για το ειδύλλιο με την πριγκίπισσα Μαρία της Ελλάδας, μόλις μερικές ημέρες αφού ο πρώην της πιάστηκε να φιλιέται με τη Σόφι τέρνερ».

Έτσι περιγράφει ο ιστότοπος τις εξελίξεις, επικαλούμενος μάλιστα πηγές από τον κύκλο του ζευγαριού που αναφέρουν ότι σύζυγος του σεφ είναι πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Αυτή δεν είναι απλά μια ιστορία για ένα ειδύλλιο μιας πληγωμένης πριγκίπισσας. Υπάρχουν 3 ακόμα άνθρωποι που είναι καταρρακωμένοι. Η σύζυγό τους και οι δύο του κόρες στις οποίες έως τώρα δεν έχει γίνει αναφορά», ανέφερε φίλος του.

Σύμφωνα με άλλη πηγή που επικαλείται η εφημερίδα, ο σεφ έχει φύγει από το σπίτι πολύ πριν δημοσιευθούν οι κοινές φωτογραφίες Στρέικερ και Ολυμπίας και αφού την ενημέρωσαν φίλοι για το τι συνέβαινε πίσω από την πλάτη της, καθώς η απιστία του είχε καταλήξει να είναι κοινό μυστικό.

«Πολλοί άνθρωποι ήξεραν τι συνέβαινε και ζητούσαν από τον Τόμας να το πει στην Νταβίνα, αλλά προφανώς δεν το έκανε, οπότε το έκαναν εκείνοι. Του ζήτησε, φυσικά, να φύγει από το σπίτι, το οποίο είχαν αγοράσει σχετικά πρόσφατα και το έφτιαχναν».

Ο γάμος, η καριέρα και η Μαρία Ολυμπία

Ο Tόμας Στρέικερ που τον τελευταίο καιρό φαίνεται να συνδέεται με την Μαρία Ολυμπία είναι παντρεμένος από το 2015 με την ηθοποιό Νταβίνα Πόουναλ.

Μαζί έχουν αποκτήσει και δύο κόρες και όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά στη σχέση τους.

Αφού εργάστηκε ως σεφ άρχισε να γυρίζει μαγειρικά βίντεο και να τα ανεβάζει στο TikTok τον Μάρτιο του 2020 κάτι που τον εκτόξευσε κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Σήμερα διαχειρίζεται ένα δικό του εστιατόριο ενώ είναι ένας σταρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ είναι και ένας σταρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με 1,4 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, 2,1 εκατομμύρια στο TikTok και 250.000 στο YouTube.

Οι κοινές φωτογραφίες του σεφ με την Μαρία Ολυμπία έκαναν τον γύρο του κόσμου πριν μερικές ημέρες.

Μέχρι τότε η Μαρία Ολυμπία ήταν η πιο περιζήτητη single καθώς μετρούσε μόλις μερικούς μήνες χωρισμού από τον γόνο αριστοκρατικής οικογένειας Πέρι Πίρσο.

Δείτε το βίντεο του live news του MEGA: