Kαλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο Τάσος Ιορδανίδης, που πρωταγωνιστεί στη «Γη της Ελιάς», η οποία διανύει τον τρίτο της κύκλο στο MEGA. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε  για τη σειρά, τον ρόλο του, το θέατρο, αλλά και για πιο προσωπικά του θέματα.

«Είσαι πολύ άνετος και πολύ ωραίος. Ήθελα να σε δω και μου άρεσες», είπε η Ελένη Μενεγάκη, υποδεχόμενη τον Τάσο Ιορδανίδη και αναφερόμενη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες».

«Ποιος θα μου το έλεγε, ότι θα μου το έλεγες εσύ», είπε από την πλευρά του ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Ό,τι κάνω το τελευταίο διάστημα, έχω την ευλογία και την τύχη να πηγαίνει τρία χρόνια. Πάει η παράσταση τρία χρόνια, η «Γη της Ελιάς» τρία χρόνια, πρέπει να πάνε και οι «Μπαμπά-δες» τρία χρόνια. Πρέπει όλοι οι άνθρωποι που έχουν δημόσιο βήμα να γεννήσουν αυτήν την στιγμή γιατί δε θα έχουμε καλεσμένους», είπε αστειευόμενος, ενώ για τον δικό του ρόλο ως μπαμπάς, σημείωσε:


«Εγώ ήμουν γεννημένος μπαμπάς, τα αγαπούσα τα παιδιά ανέκαθεν, είχα μανία, όχι στον βαθμό που είμαι σήμερα. Μου αρέσουν η αθωότητά τους, τα παιχνίδια τους, τα πράγματα που βγάζουν». Είμαι ψύχραιμος αλλά η Θάλεια (σ.σ. η σύζυγός του) στα της καθημερινότητας έχει μία ψυχραιμία παραπάνω. Δηλαδή την πρώτη φορά που η κόρη μου θα μου πει ότι θα βγει, δεν υπάρχει περίπτωση να μην παρακολουθήσω. Φοβάμαι για τα παιδιά».

Πώς προέκυψε η παράσταση  «Μπαμπά-δες»

«Προέκυψε καρμικά όλο αυτό, το είχα στο μυαλό μου ότι μπορεί να γίνει. Όταν με κάλεσαν δεν εξεπλάγην, πάω στο δοκιμαστικό, είχα έρθει από τις διακοπές και λέω δεν υπάρχει περίπτωση να με πάρουν. Έκανα ένα πολύ καλό δοκιμαστικό, με πήραν κατευθείαν και μου είπαν σε θέλουμε. Κλείνω το τηλέφωνο και λέω στη Θάλεια ‘τώρα τι πάω εγώ να κάνω;’. Αφού έκανα τέσσερα γυρίσματα και επειδή υπάρχει και μια πολύ ωραία ομάδα, περνάω πάρα πολύ ωραία. Αν κάποια στιγμή τελειώσει, θα μου λείψει πάρα πολύ».

Τάσος Ιορδανίδης: Το spoiler για τη «Γη της Ελιάς»

Αναφερόμενος στον ρόλο του Μάνου Βρεττάκου στη «Γη της Ελιάς», η οποία διανύει την τρίτη της σεζόν στο MEGA, λέει:

«Αγαπιούνται αυτοί οι δύο, δηλαδή ο Ισίδωρος (σ.σ. ο πατέρας του) αισθάνθηκε πάρα πολύ γοητευμένος από την Αμαλία, η Αμαλία μπήκε στην σφαίρα μπροστά του έσωσε τη ζωή του, όπως επίσης και η Αμαλία είναι γοητευμένη από τον Ισίδωρο, έχει αρχίσει να χτίζεται μια αγάπη. Όταν μπαίνει ένας εξωγενής παράγοντας ο οποίος δεν τον είχες γνωρίσει πριν, αρχίζεις και σκέφτεσαι διάφορα πράγματα, αρχίζουν συγκρούσεις.

»Η Αμαλία πολλές φορές θα θελήσει να γίνει αρεστή ακόμα και στην Αγγελική που δεν την έχει αποδεχτεί με θέρμη και επειδή ο Ισίδωρος είναι ένας άντρας που έχει εξουσία, τη γοητεύει και αυτό, αρχίζει λίγο να μεγαλοπιάνεται κάπως. Όλο αυτό θα φέρει κάποιες προστριβές οι οποίες θα έχουν πολύ ενδιαφέρον και κυρίως όσον αφορά το παιδί».

Όπως λέει ο ίδιος: «Θα έχει προεκτάσεις και στην επιχείρηση γιατί θα έρθει μια σύγκρουση ανάμεσα σε δύο πολύ ισχυρές προσωπικότητες γυναικείες. (…) Δεν ξέρω αν θα αποκτήσω αδερφό, αποκτώ και άλλο ξαδερφάκι της Ιουλίας που γεννάει».

Στην αγαπημένη σειρά αναμένεται να εμφανιστεί και ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Με «βασίλισσες» παίζει μπάλα. Δεν πρέπει να ταραχτεί λίγο και η Άντζελα (σ.σ. Γκερέκου); Ποιος είναι πιο ιδανικός για να φέρει καταιγίδες;».

Επίσης συνέχισε λέγοντας: «Θα έχουμε κάποιους τριγμούς ανάμεσα στον ‘Ρωμαίο και την Ιουλιέτα’ γιατί η Βασιλική την ταράζει λίγο το γεγονός ότι μαθαίνει στα 20φευγα της ότι έχει αδερφή. Θα έχουμε ναυάγιο στη σειρά μας, μικρότερης εμβέλειας, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν δύο πολύ αγαπημένοι χαρακτήρες της σειράς και θα έρθουμε όλοι σε μεγάλη αγωνία στην τοπική κοινότητα».

Για τους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς: «Ο Παρασκευάς συνεχίζει να παίζει με τη φωτιά με αυτό που κάνει με τα δύο κοριτσάκια γιατί ξεχνάει ότι η μία είναι και Καπερνάρου. Ο Δημοσθένης Καπερνάρος θα συνεχίσει πάντα να κάνει τις βρομοδουλειές του βάζοντας στο στόχαστρο κάποια στιγμή και το δικό μας το σπίτι. Ο Κουράκος και η Δήμητρα ζουν έναν τεράστιο έρωτα ο οποίος θα έχει πολύ πάνω κάτω».

«Η σειρά πάει τρίτη χρονιά και διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της βάσει του ανταγωνισμού που είναι πολύ πιο ισχυρός από τις δύο προηγούμενες χρονιές», συμπληρώνει και αναφέρεται και στο guest της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

«Είμαστε φιλόξενη οικογένεια. Άλλο ένα συστατικό της επιτυχίας είναι γιατί υπάρχει μια οικογένεια με τις παθογένειές της αλλά και με τα πολύ καλά της. Σίγουρα θα υπάρχουν και οι προστριβές αλλά στο τέλος της ημέρας υπάρχει μια αγάπη σε αυτήν τη σειρά και για αυτήν τη σειρά».

Για την παράσταση «Θέλω να σου κρατώ το χέρι»

Ο Τάσος Ιορδανίδης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Θέλω να σου κρατώ το χέρι» με τη Θάλεια Ματίκα για τρίτη χρονιά στο θέατρο «Άλφα – Ληναίος – Φωτίου».

«Η παράσταση δίνει το άλλοθι για να συζητηθούν πράγματα ανοιχτά, αυτό είναι το μεγάλο κέρδος και αυτό που ιντριγκάρει τον κόσμο και έρχεται και την παρακολουθεί».

"Ξεμπλόκαρα την πρώτη φορά που ήρθα καλεσμένος σου"

«Ήμουν «Μουγκοθόδωρος» όταν έβγαινα να μιλήσω δημοσίως για το οτιδήποτε και ήξερα ότι με παρακολουθεί ο κόσμος. Είχα μεγάλη αγοραφοβία. Ξεμπλόκαρα την πρώτη φορά που ήρθα καλεσμένος σου μαζί με τη Αντιγόνη Νεοφύτου. Αισθάνθηκα τόσο άνετα που μετά είπα μπορώ να μιλήσω δημοσίως, σου το οφείλω Ελένη», είπε ο ίδιος αναφερόμενος στην Ελένη Μενεγάκη.

Επιπλέον, ο γνωστός ηθοποιός έχει γράψει τα κείμενα για την παράσταση «Φακντ Απ» με τους Αφροδίτη Λιάντου και Διονύση Παπανδρέου.

«Αυτά τα δυόμιση χρόνια, στη «Γη της Ελιάς» συναναστράφηκα με παιδιά τα οποία είναι πολύ μικρότερα από εμένα. Συναναστρέφομαι με μια γενιά που νόμιζα ότι την ήξερα αλλά τελικά υπάρχει μια απόσταση και άρχισα να γοητεύομαι πάρα πολύ. Το θεατρικό έργο είναι μια σε κλινική αντιμετώπισης ψυχικών νοσημάτων, μια κοπέλα στα 20 και ένα αγόρι που κουβαλούν τον προσωπικού τους σταυρό και θα δούμε πως θα εξελιχθεί αυτό το πράγμα».