Ζευγάρι είναι τους τελευταίους μήνες η Josephine και ο Νίνο. Οι δύο καλλιτέχνες δεν κρύβουν ότι είναι μαζί και ερωτευμένοι, ωστόσο προσπαθούν όσο μπορούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Βέβαια, το βράδυ της Κυριακής 12/11 η Josephine και ο Νίνο πραγματοποίησαν την πρώτη επίσημη κοινή τους εμφάνιση, μετά την αποκάλυψη ότι είναι ζευγάρι.

ΜΑΖΙ

Josephine, το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας και μία από τις πλέον περιζήτητες performers, παρουσίασε τα κομμάτια του νέου της album «Τα Καλά Κορίτσια» μέσα από ένα ιδιαίτερο live, γεμάτο εκπλήξεις, με θέα την εντυπωσιακή-σήμα κατατεθέν «Ρόδα» του Allou! Fun Park. Το album «Τα Καλά Κορίτσια» περιλαμβάνει 15 τραγούδια, μεταξύ των οποίων νέα κομμάτια που έχουν γράψει εμπνευσμένοι δημιουργοί, καθώς και τα ήδη κυκλοφορημένα super hits «Τηλέφωνο», «Μπερδέματα», «Κύμα Μου», «Είσαι Μια Θεά» και το ντουέτο της με τον Πέτρο Ιακωβίδη, «Γεια Σου». Κατά τη διάρκεια του event πραγματοποιήθηκε meet-and-greet 5 τυχερών, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μαζί της και παρέλαβαν ένα μπλουζάκι και ένα cd υπογεγραμμένα από την ίδια, ενώ από νωρίς οι fans της αγαπημένης τραγουδίστριας είχαν κατακλύσει τις εγκαταστάσεις του Allou! Fun Park.

    

Κωνσταντίνος Δάνδολος – Josephine Wendel – Θοδωρής Φέρρης

 

 

 

Λίλη Ευθυμίου – Μαρία Στεριώτη – Josephine Wendel – Μαρία Σταυριανάκη – Διονύσης Στεριώτης