Η νεαρή τραγουδίστρια Joanne βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2». Η νικήτρια του The Voice Joanne  μίλησε για την επαγγελματική της πορεία αλλά και το δέσιμο που έχει με τους γονείς της.

Όσα είπε η Joanne

«Ας το πάρουμε από παλιά. Ο μπαμπάς μου είναι ο μεγαλύτερός μου φαν από όλες τις απόψεις. Καταρχήν στο σπίτι έχουμε αντικείμενα με τη μούρη μου. Υπάρχουν σκαμπό με τη μούρη μου και κάτι κούκλες. Είναι κουλό και πολύ αστείο γιατί όταν ήμουν μικρή, έρχονταν παιδιά στο σπίτι και κάθονταν πάνω στην καρέκλα» ανέφερε αρχικά η Joanne.

«Μένουμε ακόμα μαζί με τους γονείς μου. Θέλω να τους χαρώ και μου είναι πολύ δύσκολο να τους αποχωριστώ. Όσο μεγαλώνω κι εγώ κι η σχέση μας γίνεται όλο και πιο πολύ cool… Οι γονείς μου δεν ήταν ποτέ πιεστικοί άνθρωποι. Normal, όπως θα έπρεπε να είναι κάθε γονιός και με άφησαν να ακολουθήσω το δικό μου μονοπάτι» συνέχισε η Joanne.

Να σου θυμίσουμε πως ο πατέρας της τραγουδίστριας είναι ο γνωστός ηθοποιός Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο οποίος και τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» στον Alpha.