Mετά το πολυτελές πάρτι αρραβώνων που το ζευγάρι Τζεφ Μπέζος και Λόρεν έκαναν στο υπερπολυτελές ιστιοπλοϊκό του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της Amazon, αποφάσισαν να γιορτάσουν τον αρραβώνα τους για άλλη μια φορά με ένα πάρτι με πολλούς επωνύμους στο Λος Άντζελες.

Το πάρτι διοργανώθηκε στο σπίτι της σχεδιάστριας Diane von Furstenberg και του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Μπάρι Ντίλερ. Μεταξύ των καλεσμένων, ήταν η Όπρα Γουίνφρεϊ και η Μπάρμπρα Στρέιζαντ καθώς και οι Κιμ Καρντάσιαν, Κρις Ροκ και η Σάλμα Χάγιεκ.

Η μέλλουσα κυρία Μπέζος επέλεξε ένα μίνι λευκό φόρεμα με κορσέ που τόνιζε την μέση της, καθώς και το πληθωρικό της στήθος.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται, ο Τζεφ Μπέζος έβγαλε έναν «απίστευτο» και «εγκάρδιο» λόγο για τη μνηστή του, ενώ η τραγουδίστρια Jewel, ερμήνευσε ένα πρωτότυπο τραγούδι που έγραψε για το ζευγάρι με τίτλο «Legendary».


Το δαχτυλίδι και ο γάμος


Η 53χρονη πρώην τηλεπαρουσιάστρια περιέγραψε τη στιγμή, που ο Τζεφ Μπέζος της ζήτησε να γίνει γυναίκα του και όπως διευκρίνισε, το δαχτυλίδι ήταν τόσο εντυπωσιακό, που μάλλον λιποθύμησε όταν το είδε.

Πρόκειται για ένα «σπινθηροβόλο κόσμημα των 20 καρατίων που εκτιμάται ότι αξίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων και φυσικά δεν περνά ποτέ απαρατήρητο.

Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από την ημέρα που γνωρίστηκαν το 2018. Η πρόταση γάμου έγινε τον Μάιο και μετά από πέντε χρόνια σχέσης και τώρα σχεδιάζουν τον γάμο τους.

«Ακόμα σκεφτόμαστε τον γάμο, τι θα γίνει. Θα είναι μεγάλος; Θα γίνει στο εξωτερικό; Δεν ξέρουμε ακόμα. Είμαστε αρραβωνιασμένοι μόλις πέντε μήνες», αναφέρουν.

Η είδηση ότι οι δυο τους ήταν ζευγάρι έγινε γνωστή το 2019, αλλά το ζευγάρι κράτησε χαμηλό προφίλ μέχρι να οριστικοποιηθεί το διαζύγιό του από την επί 25 χρόνια σύζυγό του, MacKenzie Scott.