Το κάτι άλλο επικράτησε για ένα ακόμη βράδυ στο «I’m a Celebrity, get me out of here» χτες Πέμπτη 16/11/2023 μια ανάσα πριν την ανάδειξη των νέων υποψηφίων προς αποχώρηση.

Ο Νίκος Βαμβακούλας που έχει μπει αρκετές φορές στο στόχαστρο των παικτών βρέθηκε για άλλη μια φορά στο μάτι του κυκλώνα μιας και ο ίδιος είχε ένα αρκετά σκληρό διάλογο με την Αγγελική Ηλιάδη.

«Ο Νίκος Βαμβακούλας έψαχνε να σωθεί και έγινε το τσιράκι της κίτρινης ομάδας. Καλά έκανε, πραγματικά εγώ μιλάω μαζί του και δεν έχω κανένα θέμα. Όμως όταν ένας άνθρωπος σου λέει "δεν με ενδιαφέρει, μην με ψηφίστε με, αφήστε με απ’ έξω αλλά εγώ θέλω να βγει αρχηγός κάποιος από την πράσινη ομάδα" εκτός από αυτόν που το δηλώνει και ευθέως.

Γιατί ήρθε και είπε ψέματα. Αν πάρουμε και το θέμα της Αγγελικής, και εκείνη δεν βγήκε αρχηγός με την αξία της. Είπε ο Βαμβακούλας «I’m a Celebrity, get me out of here» και έτσι έγινε αρχηγός. Έτσι μπορεί να θέλω και γω να πάω να παίξω και να γίνω αρχηγός, που δεν με ενδιαφέρει στην τελική» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Καλάβρια στην κάμερα του «I’m a Celebrity, get me out of here».

Στα επόμενα πλάνα οι έντονες κουβέντες, από όλους προς όλους συνεχίστηκαν και η ζούγκλα πήρε για μία ακόμη φορά φωτιά.



Ακολουθεί ο διάλογος:

Μ.Κ.: Ρε Αγγελική, σε παρακαλώ, μην το κάνεις αυτό γιατί στην ηλικία σου δεν πρέπει να τα κάνεις αυτά τα πράγματα.

Α.Η.: Όχι, εγώ είμαι πολύ αληθινός άνθρωπος Μαρία μου.

Μ.Κ.: Δεν είσαι καθόλου αληθινή. Είσαι ψεύτικη από πάνω μέχρι κάτω.

Α.Η.: Είμαι πολύ αληθινή. Όταν με πνίγει το δίκιο….

Μ.Κ.: Είσαι ψεύτικη από πάνω μέχρι κάτω! Νομίζω όμως πως τώρα πρέπει να κάνουμε ένα cut και μπορούμε αυτό να το συζητήσουμε αλλού.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: