Tο ζευγάρι παίρνει διαζύγιο ύστερα από 10 χρόνια έγγαμου βίου.

Η Εύα Αντωνοπούλου και ο Παναγιώτης Αρκουμανέαςαποφάσισαν να χωρίσουν αθόρυβα και η αλλαγή στην προσωπική ζωή της παρουσιάστριας των ειδήσεων του Open συνέπεσε με την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης. Οι δυο τους σκέφτηκαν ότι η σχέση τους έχει κάνει τον κύκλο της.

«Κανείς δεν ξέρει τι έχει συμβεί και εμείς θα το αποκαλύψουμε. Παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη τη 1η Αυγούστου 2013, χωρίς κανείς να το γνωρίζει και τελικά, 10 χρόνια μετά, χωρίς κανείς να το γνωρίζει, αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στον γάμο τους. Δεν έγινε κάτι μεταξύ τους, ήταν ένα ζευγάρι που δεν είχε απασχολήσει πολύ».

«Κανείς δεν ξέρει τι έχει συμβεί και εμείς θα το αποκαλύψουμε. Παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη τη 1η Αυγούστου 2013, χωρίς κανείς να το γνωρίζει και τελικά, 10 χρόνια μετά, χωρίς κανείς να το γνωρίζει, αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στον γάμο τους. Δεν έγινε κάτι μεταξύ τους» αναφέρει το ρεπορτάζ της Χρίσλας Γεωργακοπούλου

Το ζευγάρι ποτέ δεν είχε απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με τον γάμο τους, αλλά μόνο με την επαγγελματική τους δραστηριότητα. Η Εύα Αντωνοπούλου είναι η γνωστή δημοσιογράφος που μετά από την μετακίνηση της στον τηλεοπτικό αέρα του Open μετά τον ΣΚΑΪ, έχει ανοίξει τα φτερά της, σύμφωνα με δήλωση της ίδιας, και κοιτάζει αλλιώς το τηλεοπτικό της μέλλον.

Από την άλλη ο Παναγιώτης Αρκουμανέας έγινε γνωστός το 2019 ως πρόεδρος του ΕΟΔΥ, που παραιτήθηκε πριν λίγο καιρό από τη θέση του στέλνοντας σχετική επιστολή στον υπουργό υγείας Θάνο Πλεύρη. Στον απολογισμό του μάλιστα είχε αναφέρει ότι τίμησε το αξίωμα που του εμπιστεύτηκε η κυβέρνηση της χώρας με εντιμότητα, μάχιμο πνεύμα και αυταπάρνηση.

Εύα Αντωνοπούλου – Παναγιώτης Αρκουμανέας: Διαζύγιο

Θα πρεπει να σημειώσουμε ότι η Εύα Αντωνοπούλου και ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη το 2013.

Εύα Αντωνοπούλου – Παναγιώτης Αρκουμανέας: Διαζύγιο

Τελευταία φορά που ο φακός τους είχε απαθανατίσει ήταν τον Οκτώβριο του 2022 σε κατάστημα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: