Για το διαζύγιό της ρωτήθηκε ξανά η Αθηναΐς Νέγκα, από ρεπόρτερ, κάτι για το οποίο αντέδρασε. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο «MEGA Καλημέρα», η δημοσιογράφος απάντησε σε όλα όσα ρωτήθηκε από τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Πάντα είμαι ερωτευμένη

«Έχει περάσει ένας χρόνος, ένας χρόνος. Ένας χρόνος, δηλαδή κοντεύω να χωρίσω ξανά και με ρωτάτε για το προηγούμενο, έλεος! Είμαι μια χαρά στην προσωπική μου ζωή. Πάντα είμαι ερωτευμένη».

Για τις τηλεοπτικές κόντρες:

«Δεν έχει πλάκα που υπάρχουν τηλεοπτικές κόντρες; Αυτό είναι το… αλατοπίπερο. Πάντα όλοι θέλουν να είναι με τους νικητές, οπότε όταν αρχίζεις και λες ότι αυτό είναι το πρώτο προϊόν στην παραγωγή, κάποιος θέλει να καταναλώσει αυτό το πρώτο προϊόν, είναι φυσικό! Εγώ γενικά με κακά παιδιά κάνω παρέα, οπότε δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να ρωτήσετε» είπε η Αθηναΐς Νέγκα.


Η Αθηναϊδα Νέγκα επιβεβαίωσε τον χωρισμό της τον Οκτώβρη του 2022. Η ανάρτησή της τότε στα social media είχε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον πρώην άντρα της και ένα μήνυμα, που έγραφε:

«Έκανα γκρίζα αυτή τη φωτογραφία γιατί είναι σχετικά παλιά. Οι σχέσεις παλιώνουν και η σχετική τους γήρανση τους δεν οφείλεται στο χρόνο αλλά στις γνωστές μαλακίες που μαζεύονται και γίνονται βουνό γιατί ως καλοί εξυπνάκηδες δεν εννοούμε να τις αντιμετωπίσουμε όταν πρέπει και όλες οι συζητήσεις μετατίθενται για αργότερα και λίγο πιο αργότερα. Δεν μπορείς να πρήζεις ή να ενοχλείς αυτόν που κάποτε ερωτεύτηκες, καλύτερα ένας υπερευαίσθητος πληγωμένος εγωισμός παρά δυο φουσκωμένοι που ζητάνε δράματα και διαμάχες.


Φίλοι χωρίς να είμαστε ζευγάρι

Κακώς έχουμε εκπαιδευτεί κοινωνικά να ταυτίζουμε τους χωρισμούς με την καταστροφή, πρόκειται μάλλον για μια καλύτερη συνέχεια όταν αυτό που έχεις, έχει γίνει δύσκολο, αρκεί να μη φυλάξεις πίκρα, να έχουν και οι δυο σταθεί στα δύσκολα, να θέλουν να συνεχίσουν να είναι οικογένεια κάθε μέρα από κοντά, φίλοι χωρίς να είναι ζευγάρι. Σύντροφοι εξαιρέσεις, ανεξαρτήτως συνέχειας, αξίζει πάντα να έχουν το κλειδί του σπιτιού σου γιατί είχαν καιρό το κλειδί της καρδιάς σου, ας ακούγεται μελό και κιτς, ας μένει κάτι μελό και κιτς για το τέλος. Δεν έχω σπουδαίες εξηγήσεις να δώσω, θα τις αποφύγω μέχρι τουλάχιστον το έτος 2035».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: