Τον Σωτήρη Καλυβάτση συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τους ηθοποιούς που ασχολούνται με την παρουσίαση και αποκάλυψε πως δεν παρακολουθεί το «Ράδιο Αρβύλα».

Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί για να επιβιώσει

«Όποιος μπορεί να αντεπεξέλθει καλά κάνει. Κάνει ό,τι μπορεί για να επιβιώσει και για να είναι εντάξει με την ψυχή του. Και στο θέατρο υπάρχουν κατά καιρούς άνθρωποι που έρχονται χωρίς να το έχουν σπουδάσει, αν είναι να τους ξεράσει το σύστημα, τους ξερνάει», είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Δεν θα επιβληθώ σε έναν χώρο που δεν ταιριάζω

«Εγώ έχω κάνει τους "Αμάν", το "Κομφούζιο" και άλλα τηλεπαιχνίδια. Δεν θα επιβληθώ σε έναν χώρο που δεν ταιριάζω. Υπάρχουν και παρουσιαστές που κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να είναι παρουσιαστές. Κάποιος ηθοποιός μπορείς να κάνει καλύτερα τον παρουσιαστή από κάποιον που είναι μόνο παρουσιαστής», τόνισε στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός.

Μου είναι πολύ δύσκολο να δω τηλεόραση

«Με το πρόγραμμα που έχω αυτή τη σεζόν είναι πολύ δύσκολο να δω γενικότερα τηλεόραση, αλλά αν ταιριάζει μπορεί και να δω και "Ράδιο Αρβύλα", δεν είμαι και φανατικός», ανέφερε κλείνοντας ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Σωτήρης Καλυβάτσης συνεργάστηκε με τον Αντώνη Κανάκη στο παρελθόν και από τότε οι δύο άνδρες δεν έχουν καμία σχέση.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: