Τη νέα σεζόν της πολυσυζητημένης σειράς «The Crown», που περιλαμβάνει τον τραγικό θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, αρνείται να παρακολουθήσει ο πρίγκιπας Χάρι, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το ιστολόγιο Page Six.

Διαβάστε επίσης: Πρίγκιπας Χάρι: Τον είχαν "αποκλεισμένο" στην κηδεία της γιαγιάς του - Τι συνέβη με τον Ουίλιαμ

Η τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς «The Crown» του Netflix απεικονίζει τις τελευταίες μέρες της πριγκίπισσας Νταϊάνα εν μέσω του ειδυλλίου της με τον παραγωγό ταινιών Ντόντι αλ Φαγέντ μέχρι τον τραγικό θάνατό τους σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου 1997.

Ο τρόπος που απεικονίζεται ο θάνατος της μητέρας του πρίγκιπα Χάρι ενδεχομένως να επηρέασε την απόφασή του

Ωστόσο, στην απόφαση του Χάρι μπορεί να έπαιξε ρόλο και ο τρόπος που απεικονίζεται ο θάνατος της αγαπημένης του μητέρας, ποιητική ή μάλλον σκηνοθετική αδεία.

Η αείμνηστη πριγκίπισσα (την οποία υποδύεται η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι) απεικονίζεται σε ορισμένες σκηνές σαν φάντασμα που μιλά με τον τέως σύζυγό της, πρίγκιπα Κάρολο (Ντομινίκ Γουέστ), και την πεθερά της, βασίλισσα Ελισάβετ (Ιμέλντα Στόντον). Αμόμα και ο Φαγιέντ (Χαλίντ Αμπντάλα) επιστρέφει ως φάντασμα.

Η σειρά απεικονίζει τον τελευταίο διάλογο ανάμεσα στην πριγκίπισσα Νταϊάνα και στον 12χρονο τότε Χάρι

Ο Χάρι (Φλιν Έντουαρντς) παρουσιάζεται να ξυπνάει στο κρεβάτι και να λέει ότι η μητέρα του πέθανε, με τον μεγαλύτερο αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ (Ρούφους Κάμπα), να τον παρακολουθεί. Η σειρά απεικονίζει επίσης την τελευταία συνομιλία μεταξύ της Νταϊάνα και του Χάρι, ο οποίος ήταν 12 ετών όταν σκοτώθηκε.

Μια πηγή είπε στο Page Six: «Λόγω της ευαίσθητης φύσης του περιεχομένου στα επερχόμενα επεισόδια του "The Crown", ο πρίγκιπας Χάρι έχει κατανοητά αποφασίσει να μη δει αυτή τη σεζόν».

Ο Χάρι έχει μιλήσει συχνά για την κατάθλιψη που υπέστη μετά την απώλεια της μητέρας του και για το πώς επηρεάστηκε η ψυχική του υγεία.