Σε έναν νέο ρόλο, αυτόν του… μάγειρα, βρέθηκε ο Άρης Τσάπης το απόγευμα της Παρασκευής, «Ο Θανάσης Μαυροτσούκαλος από το «Ευτυχισμένοι μαζί»!  όταν και συνάντησε τον Μάρκο Σεφερλή στο νέο επεισόδιο για το τηλεπαιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» στον ΣΚΑΪ.

Όσα ειπώθηκαν στον αέρα

«Ο Θανάσης Μαυροτσούκαλος από το «Ευτυχισμένοι μαζί»! Μια σειρά που παίχτηκε δυο σεζόν αλλά είναι σαν να παίζεται για χρόνια, έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από μικρούς και μεγάλους και τον έχω στο σπίτι μου καθημερινά. Ο Χαρούλης, ο γιος μου, τώρα έχει πάει 20 ετών, Είναι μια σειρά που αγαπάνε κυρίως τα παιδιά. Οι μεγάλοι την αγάπησαν, γέλασαν, την είδαν μία ή και δύο φορές. Τα πιτσιρίκια όμως την έβλεπαν και την βλέπουν ακόμα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής για να καλωσορίσει τον ηθοποιό στην τηλεοπτική του κουζίνα.

«Τότε ήμουν σε πρακτορείο και πήγα δοκιμαστικό. Μας κάλεσαν για το κάστινγκ, με πήγαν και έτσι άρχισε σιγά σιγά. Πριν το «Ευτυχισμένοι μαζί» είχαν κάνει όμως ήδη κάποιες δουλειές» δήλωσε, με τη σειρά του, ο Άρης Τσάπης απευθυνόμενος στον ηθοποιό και παρουσιαστή του ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η αγαπημένη του σύντροφος, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της γνωριμίας τους, για να ακολουθήσει η προσπάθεια του Άρη Τσάπη στο νέο επεισόδιο για το παιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» στον ΣΚΑΪ.