Συνέχεια στη μεγάλη κόντρα του με την Έλενα Πολυκάρπου έδωσε ο Σπύρος Μαρτίκας το πρωί του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου.

Λίγες μέρες μετά τη live αντιπαράθεσή του με τη ρεπόρτερ του «Super Κατερίνα» για σκόπιμη στοχοποίησή του, μετά τη ληστεία στο φαρμακείο του, ο  Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε στο «Γεια σου».

Οι δηλώσεις του Μαρτίκα


«Μια χαρά το βλέπω, τι να μαζέψω; Υποτιμούμε την πράξη, τη ληστεία, και δίνουμε αξία στα ψέματα και στις συκοφαντίες; Είναι η έμφαση που έδωσε, στο να υποτιμήσει το γεγονός. Ένας έγκριτος δημοσιογράφος οφείλει να αντλεί πληροφορίες από έγκυρες πηγές, οφείλει με αξιοπρέπεια να αναδεικνύει την αλήθεια».

Ο πρώην παίκτης του «Survivor» ο Σπύρος Μαρτίκας συνέχισε, τονίζοντας: «Όταν θες να αφήσεις υπονοούμενα και να παραπλανήσεις την κοινή γνώμη στα 2-3 μηνύματα από νοσηρά μυαλά που έγραψαν ότι ο Μαρτίκας το έστησε, αυτή τη στιγμή αναδεικνύεις αυτό σαν θέμα και όχι τη ληστεία και τα φαρμακεία που βάλλονται».

Και στη συνέχεια, ο Σπύρος Μαρτίκας πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντικό να μην μπορείς να πεις αλήθειες και να αφήνεις υπονοούμενα με σκοπό να θίξεις, αυτό σε καθιστά νούμερα 1 κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν είναι άσχημο, είναι status. Ας ψάξει να βρει τις αλήθειες του Τwitter για την ίδια, ας διαβάσει τις αλήθειες που γράφει το twitter. Από τη στιγμή που θέλει να αναπαράξει ψέματα, γιατί ξέρει την αλήθεια… Το έκανε με πρόθεση να με θίξει και υποτιμήθηκε το γεγονός και από το σχόλιο του κυρίου Μικρούτσικου. Αν μου είχαν μαχαιρωμένη την κοπέλα, το ίδιο αστείο θα έκανε;».

Ο Σπύρος Μαρτίκας είπε τέλος: «Έχει αποδείξει η συγκεκριμένη πώς με ψέματα δημιουργεί εντυπώσεις, αναπαράγει ψέματα για να κάνει νούμερα. Πώς θέλετε να αντιδράσω εκείνη τη στιγμή; Είναι νούμερο 1 κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης και με μηδενική αξιοπρέπεια. Δεν συναισθάνθηκες και δεν σεβάστηκες. Το ξέσπασμά μου είναι δικαιολογημένο γιατί και στο παρελθόν έχει ταλαιπωρήσει την αδερφή μου με ψέματα, ενώ ήμουν μέσα στο Survivor. Δεν μπορεί να μου δικαιολογεί ότι κάνει τη δουλειά της. Είναι επαγγελματίας κατίνα».