avatar

Ραδιοβάρκα ο Άγρυπνος
Μάνος Τσιλιμίδης

Shakira: Ήταν η μεγάλη νικήτρια στα Latin Grammy 2023 – Τραγούδησε με τους γιους της

«Έχω υποσχεθεί στα παιδιά μου να είμαι ευτυχισμένη», ανέφερε η τραγουδίστρια

shakira-grammy

Εντυπωσίασε η Σακίρα στα Latin Grammy 2023, που πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023, στη Σεβίλλη της Ισπανίας καθώς απέσπασε τρία βραβεία.




Οι εμφανίσεις της Σακίρα

Κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων, η Σακίρα ανέβηκε στη σκηνή δύο φορές και τραγούδησε ζωντανά, ενώ παρουσίασε το «Bzrp Music Sessions, Vol. 53» με τον Bizarrap, αλλά με διαφορετική μορφή. Παράλληλα, η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια  Σακίρα συνόδευσε την ερμηνεία της με μια εντυπωσιακή χορογραφία τάνγκο, ενώ φορούσε μια δημιουργία των Dolce & Gabbana.

Επίσης, η Σακίρα χάρισε στο κοινό μια συγκινητική ερμηνεία του τραγουδιού «Acróstico». Ωστόσο, την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά της, Μίλαν και Σάσα, που εμφανίστηκαν να τραγουδούν σε προηχογραφημένα βίντεο και συγκίνησαν το κοινό. Πρόκειται για τους γιους που έχει αποκτήσει η τραγουδίστρια με τον Πικέ.

Η  Σακίρα  αφιέρωσε στα παιδιά της το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς. «Τους έχω υποσχεθεί ότι θα είμαι ευτυχισμένη», είπε και ευχαρίστησε το ισπανικό κοινό της που «ήταν μαζί μου σε καλές και κακές στιγμές». 

H Shakira