Με πολλή αγάπη ο ένας προς τον άλλον μίλησαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση στους δημοσιογράφους.

«Αναρρώνουμε λίγο γιατί μας ήρθαν όλα μαζί», είπε αρχικά η Δήμητρα Βαμβακούση στην κάμερα της εκπομπής I Love ΣΟΥ ΚΟΥ με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να λέει για τη σύζυγό του:

«Ήταν μια περίοδος δύσκολη, έχουμε τα γυρίσματα στην Κύπρο και την προσοχή που πρέπει για τη Δήμητρα λόγω της περιόδου αυτής. Εντάξει καλά είμαστε, έχει ο Θεός. Η Δήμητρα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος αισθάνομαι πολύ καλά που είμαι μαζί της, αλλά οι σχέσεις χρειάζονται καθημερινά δουλειά και να μην επαναπαυόμαστε», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια εκείνη η οποία τόνισε: «Είμαι περήφανη, αλλά πρώτα με στηρίζει ο Γιώργος και μετά εγώ. Με έχει στηρίξει περισσότερο».

Σε ό,τι αφορά το μωρό που περιμένουν και τους λόγους που αποφάσισαν να το ανακοινώσουν μαζί μέσω instagram, ο Ντάνος είπε: «Θέλαμε να μιλήσουμε για την εγκυμοσύνη γιατί άρχισαν να γράφονται διάφορα πράγματα και να ξεφεύγει αυτό που μας συμβαίνει. Είναι ένα θέμα που αφορά την οικογένεια και μπήκαμε στη διαδικασία να το ανακοινώσουμε επίσημα εμείς, γιατί γράφονταν διάφορα. Να είναι ευλογημένο και γερό. Το φύλο του μωρού δεν είναι κρυφό ή φανερό, είναι κάτι που αφορά εμάς».

Αργότερα έκαναν δηλώσεις και στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».



Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να συζητά μαζί με την αγαπημένη του για εκπομπή ενώ αναφέρθηκε και στην όμορφη περίοδο που περνά περιμένοντας το πρώτο του παιδί.

«Είναι μία ευαίσθητη περίοδος και σίγουρα με προσοχή σε ό,τι κάνουμε. Δεν θέλουμε να πούμε το φύλο, σε 19 μέρες θα το μάθουμε έτσι κι αλλιώς, αλλά ας είναι γερό».

Και ξεκαθάρισε: «Δεν νομίζω ότι θα θέλαμε να κάνουμε κάτι τηλεοπτικά».

Από πλευράς της η Δήμητρα Βαμβακούση πρόσθεσε:

«Δεν μας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό. Δεν έχουμε πει κάτι».