Τη φετινή σεζόν απολαμβάνουμε θεατρικά τον Γιώργο Χρανιώτη στην απίθανη παράσταση «Τέλειοι ξένοι» στο θέατρο Αθηνά. Παράλληλα τον παρακολουθούμε στην κωμική σειρά της ΕΡΤ «Στα Σύρματα», στο ρόλο του Κίμωνα Βασιλείου.

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Hello» για τον ήρωά του αλλά και για την προσωπική του ζωή όντας ευτυχισμένος μέσα στον γάμο του.

Σε παρακολουθούμε στην κωμική σειρά της ΕΡΤ «Στα Σύρματα», στο ρόλο του Κίμωνα Βασιλείου. Τι σου αρέσει σε αυτό τον τύπο;

«Το ότι ζει τη ζωή του με ένα δικό του, αμοραλιστικό, αν θέλεις, κώδικα. Έχει την προσωπική του ηθική. Δεν έχει υποχρεώσεις, καθώς δεν έχει δημιουργήσει οικογένεια, έχει απλώς μια σχέση με τη Βανέσα και τον ενδιαφέρει η δουλειά του, αλλά κι εκείνη την αντιμετωπίζει σαν παιχνίδι. Ο Κίμωνας Βασιλείου ζει για τον έρωτα και το χρήμα».

Ο δικός σου λόγος για να ζεις ποιος είναι;

«Ο έρωτας είναι σίγουρα. Το χρήμα πάλι όχι. Το χρήμα με βοηθά να έχω ελεύθερο χρόνο για να κάνω τα πράγματα που ονειρεύομαι»

Γιώργος Χρανιώτης
Ο Γιώργος Χρανιώτης με την οικογένειά του

Τι ακραίο έχεις κάνει όντας ερωτευμένος;

«Νομίζω πως το πιο ενδιαφέρον ακραίο πράγμα που έχω κάνει όντας ερωτευμένος είναι η πρόταση γάμου στη σύζυγό μου».

Ήσουν αντίθετος στη σκέψη του γάμου μέχρι που γνώρισες τη σύζυγό σου;

«Δεν ήμουν ακριβώς αντίθετος. Περισσότερο με τρόμαζε η ιδέα του να έρθει ένα παιδί στη ζωή μου 'γιατί θα έπρεπε να διαπραγματευτώ κάποιες ελευθερίες. Θυμάμαι να λέω χαρακτηριστικά ότι αν κάποτε παντρευτώ, θα το κάνω για το πάρτι, για να γιορτάσω με τους φίλους μου την ένωση δύο ανθρώπων. Κάπως έτσι έβλεπα το γάμο και ήμουν αρκετά αφελής ώστε να μη γνωρίζω πληροφορίες που μου είπαν μετά. Όπως ότι αν χωρίσεις και έχεις αποκτήσει περιουσιακό στοιχείο μέσα στο γάμο, το δικαιούται και η γυναίκα σου! (γέλια) Ομολογώ ότι δεν το είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου. Φυσικά και δεν είναι το ζήτημα αυτό, απλώς το αναφέρω για να δηλώσω ότι είχα άγνοια για τα πρακτικά ζητήματα. Άλλωστε δεν θα με πείραζε να μοιράσω ένα σπίτι. Ιδανικά, δεν θα ήθελα να χωρίσω ποτέ, αλλά, αν συνέβαινε αυτό, θα φρόντιζα να είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι».

Ήταν εύκολη η συμβίωση για σένα;

«Όχι πολύ εύκολη. Το είχα κάνει με αποτυχία».

Γιώργος Χρανιώτης: «Τέλειοι ξένοι» στο θέατρο Αθηνά
Γιώργος Χρανιώτης: «Τέλειοι ξένοι» στο θέατρο Αθηνά