Ανάμεσα στους καλεσμένους στο χθεσινό σόου του «Secret Song» ήταν και ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος δεν μπορούσε να φανταστεί ποιος θα μπορούσε να του κάνει έκπληξη.

Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Για να σε συναντήσω» και με μια υπέροχη χορογραφία από μπαλέτο στη σκηνή, άρχισαν να εμφανίζονται ένας ένας στη σκηνή φίλοι του ηθοποιού και ραδιοφωνικού παραγωγού.

Ο συνθέτης και στιχουργός Κώστας Λειβαδάς, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Μαριάννα Πολυχρονίδη, ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Τάκης Γιαννούτσος ήταν οι άνθρωποι που έκαναν έκπληξη στον Ρένο Χαραλαμπίδη.

Παρότι ο ίδιος ανέφερε στη Ναταλία Γερμανού ότι δεν συγκινείται εύκολα, αυτή τη φορά τα μάτια του βούρκωσαν βλέποντας απέναντί του ανθρώπους που είναι στο πλευρό του εδώ και χρόνια.

«Αυτοί που έκαναν την έκπληξη είναι από τους πιο ενδιαφέροντες Έλληνες εν ζωή αυτή τη στιγμή», είπε στα backstage ο Ρένος Χαραλαμπίδης.


Πέτρος Τατσόπουλος: Τον απείλησα ότι θα του κάνω ασφαλιστικά μέτρα

Διηγούμενος τη γνωριμία του με τον Ρένο Χαραλαμπίδη, ο Πέτρος Τατσόπουλος περιέγραψε πώς αρχικά είχε αντιπαθήσει τον μετέπειτα φίλο του επειδή είχε αντιγράψει για μια ταινία μια σκηνή από το βιβλίο του «Η καρδιά του κτήνους».

«Δεν είχε αλλάξει ούτε τα ονόματα. Τον πήρα τηλέφωνο και ακούω μια φωνή να μου λέει έκπληκτη "μα μου άρεσε πολύ το βιβλίο σου". Τον απείλησα ότι θα του κάνω ασφαλιστικά μέτρα», είπε ο συγγραφέας.

Τελικά, όμως, ο Πέτρος Τατσόπουλος γνώρισε και συμπάθησε τον Ρένο Χαραλαμπίδη και ολόκληρο το βιβλίο έγινε ταινία το 2005.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: