Σε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε λίγο μετά το τέλος της συναυλίας του στη Νέα Υόρκη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει γονατίσει εξαντλημένος μετά το τέλος της πρώτης του συναυλίας στις ΗΠΑ. Ο δημοφιλής ερμηνευτής Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ο πρώτος Έλληνας τραγουδιστής που εμφανίστηκε στο Barclay’s Center στο Μπρούκλιν μπροστά σε ένα κοινό 13.000 ανθρώπων, που τον αποθέωσαν για κάτι παραπάνω από δύο ώρες.

Φανερά συγκινημένος από την ανταπόκριση ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός προέτρεψε τους φίλους και τις φίλες που έσπευσαν να τον δουν, να μην πάψουν ποτέ να κυνηγούν τα όνειρά τους. Είπε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες και στο τέλος της συναυλίας απευθύνθηκε στο κοινό του λέγοντας:

«Μόλις πέρασε 11 η ώρα και σύμφωνα με τα όσα ισχύουν εγώ πρέπει να σταματήσω τώρα, γιατί αν συνεχίσω το πρόστιμο είναι 1000 ευρώ το λεπτό! Αλλά ξέρετε κάτι; Fuck it, εγώ θα συνεχίσω και θα τα πληρώσω από την τσέπη μου».


Όπως ήταν αναμενόμενο αποθεώθηκε από τους φαν του, οι οποίοι κάποιες στιγμές με τους φακούς των κινητών τους, δημιούργησαν μια μαγική ατμόσφαιρα. Οι Ελληνοαμερικανοί κάθε ηλικίας, από τους μεγαλύτερους μέχρι τα μικρότερα παιδιά και τους έφηβους, όπως επίσης και από κάθε γωνιά της Νέας Υόρκης γέμισαν κάθε διαθέσιμη σπιθαμή του γηπέδου, καθιστώντας την συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού μια από τις πλέον επιτυχημένες των τελευταίων ετών, και συμμετείχαν σ' ένα ένα σκηνικό το οποίο θύμισε εικόνες άλλων δεκαετιών



Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εμφανίστηκε με φανέλα των Μπρούκλιν Νετς, καλωσορίζοντας το κοινό, δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του για την μαζική προσέλευση, προσφέροντας ένα ξεχωριστό τρίωρο μουσικής και διασκέδασης στο κοινό, με παλαιά αλλά και νεότερα τραγούδια του, τα οποία έχουν μεγάλη απήχηση.

Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι το πρωτοσέλιδο από την εφημερίδα της ομογένειας «Εθνικός Κήρυξ» που δημοσιεύτηκε σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023.

"Το αδιαχώρητο στον στο Barclays για τη συναυλία του Αργυρού" είναι ο τίτλος της εφημερίδας, όπου αναφέρει ότι σε αποκλειστικές δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Αργυρός εξέφρασε τη συγκίνηση του στον "Εθνικό Κήρυκα" για όσα βίωσε στη Νέα Υόρκη, εκφράζοντας ευχαριστίες προς την ομογένεια και τους διοργανωτές.

Κωνσταντίνος Αργυρός - Πρώτο θέμα στον Εθνικό Κήρυκα
Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας βλέπουμε μία φωτογραφία με τις χιλιάδες κόσμου να αποθεώνουν τον τραγουδιστή, και διαβάζουμε στη λεζάντα ότι χιλιάδες ομογενείς κατέκλυσαν το βράδυ του Σαββάτου το φημισμένο Barclay’s Center προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συναυλία του δημοφιλούς Έλληνα τραγουδιστή Κωνσταντίνου Αργυρού με την προσέλευση να θυμίζει άλλες εποχές.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο:

____________2023-11-19__2_52_58___
____________2023-11-19__2_53_10___


Κωνσταντινος Αργυρός: Γράψαμε ιστορία - Μαζί του και ο Light

“Σας ευχαριστώ πολύ, σήμερα γράψαμε Ιστορία εδώ, στο Barclay’s Center, όλοι μαζί”, ανέφερε, μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος απέσπασε το θερμό χειροκρότημα. Το πρόγραμμά του περιελάμβανε τραγούδια όπως “Ελεύθερος”, “Ελπίδα”, “Αθήνα μου”, “Ξημερώματα”, “Τελικά” και άλλα γνωστά κομμάτια, ενώ συνέπραξε στο τραγούδι “Ηλιοβασίλεμα” με τον τράπερ “Light”, ο οποίος επίσης εμφανίστηκε στην σκηνή του “Barclay’s”.



Όταν πλέον το ρολόι έδειξε 11:00 το βράδυ και, βάσει των όρων των διαχειριστών του χώρου, η συναυλία θα έπρεπε να κλείσει, ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρέτεινε το πρόγραμμα για άλλα 15 λεπτά, αναφέροντας, χαριτολογώντας, πως “θα πληρώσει το κόστος”. “Μας είπαν στις 11 το βράδυ να σταματήσουμε και πως η χρέωση, από εδώ και πέρα, θα είναι 1000 ευρώ το λεπτό.  Δεν πειράζει, θα το πληρώσω εγώ”, είπε, μεταξύ άλλων.

Κωνσταντίνος Αργυρός - Πρώτο θέμα στον Εθνικό Κήρυκα

Στα χαρακτηριστικά της εικόνας που διαμορφώθηκε στο “Barclay’s Center” ήταν οι ελληνικές και κυπριακές σημαίες, τα λευκά μαντήλια αλλά και το γεγονός πως, πριν την έναρξη του προγράμματος, ακούστηκε ο ελληνικός εθνικός ύμνος, ενώ η συναυλία έκλεισε με ένα ποτ πουρί νησιώτικων τραγουδιών, δίνοντας μια διαφορετική νότα.

____________2023-11-19__3_04_27___
____________2023-11-19__3_04_33___
____________2023-11-19__3_04_40___
____________2023-11-19__3_04_46___
____________2023-11-19__3_04_52___
____________2023-11-19__3_05_00___
____________2023-11-19__3_05_04___
____________2023-11-19__3_05_11___
____________2023-11-19__3_05_25___
____________2023-11-19__3_05_40___


 





Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Αργυρός μιλώντας μέσω skype στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ευχαρίστησε τους Έλληνες ομογενείς.

«Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τους Έλληνες ομογενείς της Ν. Υόρκης. Αυτοί έγραψαν ιστορία γιατί είναι δυο φορές Έλληνες και εγώ έζησα την εμπειρία μαζί τους. Η αλήθεια είναι ότι στο Barclays Center ακούγεται πρώτη φορά ελληνική μουσική. Όταν καταλάβαμε ότι είναι τόσο όμορφη η ελληνική μουσική μέσα σε αυτόν τον χώρο το διασκεδάσαμε και ξεσαλώσαμε όλοι μαζί ελληνικά, φωναχτά, χορευτικά. Δεν έχω λόγια να σας περιγράψω πόσο φανταστική ήταν η στιγμή που ακούσαμε μπουζούκι, ακόμα και νησιώτικα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο».


Ακόμη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός πρόσθεσε ότι: «Η αδερφή μου είναι στο εξωτερικό και ξέρω πώς περνάει και πώς οι Έλληνες επικοινωνούν. Ήταν μια ωραία στιγμή που ενωθήκαμε. Ήταν τόσο συγκλονιστικό αυτό που ζήσαμε. Στην Αμερική σε έναν χώρο όπως το Barclays Center του ΝΒΑ είναι πολύ δύσκολο να μείνεις παραπάνω γιατί την άλλη μέρα γίνεται προπόνηση και το προσωπικό πρέπει να ετοιμάσει τον χώρο. Η ελληνική μουσική έχει ψυχή που μπορεί να ταξιδέψει πάρα πολύ μακριά και θα κάνω ό,τι μπορώ να τη μεταδώσω όσο πιο μακριά γίνεται».

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, είπε: «Δεν νιώθω ότι είμαι σε κάποια κορυφή. Έχω βρει τον εαυτό μου στη μουσική. Όπως πάντα υπήρχαν και δύσκολες και εύκολες στιγμές. Είμαι περήφανος, γιατί ο κόσμος το κατάφερε. Έχουμε σκοπό να κάνουμε κι άλλα πράγματα. Να πω σε όλη την ομογένεια ότι δεν μπορούσαμε στην παρούσα φάση να πάμε σε όλες τις πόλεις αλλά θα πάμε στο Σικάγο, στο Τορόντο και στο Μόντρεαλ».