Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 21/11 για κάθε ζώδιο.

Διαβάστε ακόμα: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 21 Νοεμβρίου

Κριός 21/3 - 20/4

Θα σου δοθούν ευκαιρίες να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες στη δουλειά. Να τις εκμεταλλευτείς πριν προλάβουν άλλοι. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεχε τον αυθορμητισμό σου προς το άλλο φύλο γιατί μπορεί να ενοχλήσει το ταίρι σου και να έχετε καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος μια ξαφνική πρόσκληση από πρόσωπο που ενδιαφέρεται σε φέρνει σε δίλημμα. Μην το πολυσκέφτεσαι.

Ταύρος 21/4 - 20/5

Πηγαίνεις καλά στα επαγγελματικά σου, οπότε και σήμερα θα συνεχίσεις την καλή δουλειά. Οι συνεργάτες σου ξέρουν πλέον ότι μπορούν να στηριχθούν σε σένα. Νιώθεις κουρασμένος γι’ αυτό καλό είναι να κοιτάξεις και τον εαυτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου είναι δίπλα σου «βράχος». Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις με επιτυχία. Μη βιάζεσαι.

Δίδυμοι 21/5 - 20/6

Να σταματήσεις να απομονώνεις ανθρώπους που σε αγαπάνε. Θα τους χρειαστείς στη δουλειά αλλά και γενικότερα στη ζωή σου γιατί καλές είναι οι καινούργιες γνωριμίες αλλά με τις παλιές ξέρεις ποιον να εμπιστευθείς. Αν είσαι δεσμευμένος θα περάσεις ένα ωραίο βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει έρωτας.

Καρκίνος 21/6 - 22/7

Να μην γκρινιάζεις και αφοσιώσου στα επαγγελματικά σου γιατί υπάρχουν κενά που αν δεν τα δεις θα έχεις πρόβλημα. Τα πας καλά και σήμερα θα σου έρθει και μια πολύ καλή επαγγελματική πρόταση. Έχεις πολλά στο κεφάλι σου αλλά το ταίρι σου ξέρει να σε ηρεμεί. Αν είσαι αδέσμευτος πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει.

Λέων 23/7 - 22/8

Τα πας καλά αλλά να μάθεις να δέχεσαι την κριτική των άλλων. Μόνο έτσι θα πας μπροστά γιατί σύντομα θα χρειαστείς τη βοήθεια πιστών συνεργατών σου. Αν είσαι δεσμευμένος θα λύσεις προβλήματα που δημιούργησαν τρίτοι στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια συνάντηση με ένα πρόσωπο εντελώς έξω από τα νερά σου θα σε προβληματίσει.

Παρθένος 23/8 - 22/9

Τα πας μια χαρά γιατί δουλεύεις πολύ, οπότε σταμάτα να είσαι της λεπτομέρειας. Αυτό δεν σε βοηθάει να πας μπροστά όταν μάλιστα οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται και συμμετέχουν στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε προειδοποιεί αλλά δεν ακούς. Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά δεν θα είναι για πολύ.

Ζυγός 23/9 - 22/10

Οι απαιτήσεις κάποιων συνεργατών σου είναι πέρα από τα όρια, οπότε βάλε τους «φρένο». Δεν μπορείς πάντα να υποχωρείς εσύ για να υπάρχουν ισορροπίες. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, οπότε μην πας… όπου φυσάει ο άνεμος από πανικό. Αν είσαι δεσμευμένος να ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος να βρεις επιτέλους το «λιμάνι» σου.

Σκορπιός 23/10 - 21/11

Να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και συνέχισε την καλή δουλειά που έχεις κάνει. Έχεις καλές ιδέες και μάλιστα μία από αυτές μπορείς να τη βάλεις μπροστά, αρκεί να μην περιμένεις πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εμπιστεύσου τους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται κάτι καλό.

Τοξότης 22/11 - 21/12

Έχεις καταφέρει αρκετά πράγματα αλλά χρειάζεται ακόμη προσπάθεια. Η αισιοδοξία σου σε βοηθάει ώστε οι μικρές αναποδιές να μη σε παίρνουν από κάτω. Μην κάνεις άλλα επαγγελματικά ανοίγματα τώρα. Στα αισθηματικά σου αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε γιατί το ταίρι σου πιάνει σήματα απιστίας. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις αλλά να προσέξεις να εστιάσεις σε έναν στόχο.

Αιγόκερως 22/12 - 19/1

Θα έχεις σήμερα αρκετές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου και δεν θα ξέρεις τι να κάνεις. Επιτάχυνε αλλιώς θα προλάβουν άλλοι. Έχεις σχέδια, είσαι οργανωτικός, οπότε γιατί φοβάσαι; Τόλμησε να ξεφύγεις από «πρέπει» τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι δεσμευμένος δώσε προσοχή στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις με επιτυχία.

Υδροχόος 20/1 - 18/2

Να κάνεις αυστηρές επιλογές γιατί δεν είναι όλοι φίλοι σου. Δείχνεις εμπιστοσύνη και αφήνεις την υπεραισιοδοξία σου να κυριαρχεί. Θα το καταλάβεις σύντομα όταν κάποιος θα σου καταστρέψει μια καλή επαγγελματική συμφωνία! Μην πέσεις από τα σύννεφα. Αν είσαι δεσμευμένος δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις προς κάθε κατεύθυνση.

Ιχθύες 19/2 - 20/3

Είναι μια καλή μέρα για να χειριστείς υποθέσεις στα επαγγελματικά σου. Να κάνεις διακανονισμούς για μια επαγγελματική συμφωνία. Όμως να προσέξεις πώς θα χειριστείς νέους συνεργάτες. Τσέκαρέ τους λέγοντάς τους μικρά πράγματα που σε αφορούν. Αν είσαι δεσμευμένος όλα πάνε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και θα έχεις αρκετές γνωριμίες.