Πρεμιέρα με την πρώτη του εκπομπή στο κανάλι «Raw House» στο Youtube έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος τη Δευτέρα 20/11/2023.

Ο πρώην παίκτης του Survivor και στενός συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου απάντησε στις αδιάκριτες ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων, ενώ παράλληλα έκανε την πρώτη του απόπειρα στην μαγειρική.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να είναι σε σχέση με την Βάλια Χατζηθεοδώρου, για το αν είναι ελεύθερος αυτή την περίοδο, αλλά και για τους αρνητικούς σχολιασμούς που έχει δεχτεί κατά καιρούς από εκπομπές.

Με τη Βάλια είμαστε απλά φίλοι

«Με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου είμαστε απλά φίλοι, το επιβεβαιώνω εδώ πέρα. Δεν τα έχουμε, δεν ταιριάζουμε και να θέλαμε δεν γίνεται», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος και αποκάλυψε ότι ήρθε σε ερωτική επαφή τελευταία φορά στις 6 Νοεμβρίου.

Θα γυρνούσα σε πρώην μου αν άξιζε

Σχετικά με το αν θα επέστρεφε σε πρώην σύντροφό του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε: «Θα γυρνούσα σε πρώην μου αν άξιζε. Μέχρι στιγμής δεν έχω γυρίσει ποτέ σε πρώην, όχι επειδή είμαι στενόμυαλος».

Έχω κερατώσει

Στη συνέχεια ο γνωστός personal trainer ρωτήθηκε για το αν έχει “κερατώσει” κάποια σύντροφό του, ενώ αποκάλυψε αν τον έχει απορρίψει ποτέ γυναίκα.

«Έχω κερατώσει, ποιος δεν έχει κερατώσει; Δεν ξέρω αν με έχουν κερατώσει, δεν το έχω μάθει, αλλά υποψιάζομαι πως ναι και δεν πέφτω έξω. Με έχει παρατήσει κοπέλα και είχα πάθει κατάθλιψη. Για δύο χρόνια περίπου ήμουν χάλια μαύρα, την ήθελα πίσω».

Για τα αρνητικά σχόλια 

Όσον αφορά στους αρνητικούς σχολιασμούς που δέχεται από εκπομπές, ο Κωνσταντίνος Βασάλος σημείωσε: «Με ενοχλεί να με σχολιάζουν αρνητικά οι εκπομπές, ειδικά από κάποιους ανθρώπους που κανονικά δεν θα έπρεπε να σχολιάζουν καν. Πρώτα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και μετά να σχολιάζουμε τους άλλους. Βέβαια η δουλειά που κάνουν αυτή είναι, το να σχολιάζουν την επικαιρότητα και τα πρόσωπα που εκτίθενται. Πρέπει απλά να υπάρχει σεβασμός».

Ποιες είναι οι πέντε πιο όμορφες Ελληνίδες;

«Όταν πρέπει να απαντήσω, δεν μου έρχονται. Θα πω τη Χριστίνα Μπόμπα, την βάζω πάντα. Θα πω τη Φαίη Σκορδά, την Ελένη Φουρέιρα, την Αθηνά Οικονομάκου και την Εύα Καϊλή.