H μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023, για 13η χρονιά. Τα Madwalk αποτελούν το πιο λαμπερό show της χώρας που συνδυάζει τα δύο βασικά μέσα έκφρασης, τη μουσική και τη μόδα, σε ένα δημιουργικό fashion event που παρουσίασε η Βίκυ Καγιά.

Ο μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα, έρχεται αποκλειστικά στο MEGA.

Λαμπεροί καλεσμένοι μίλησαν στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα».

Κατερίνα Παπουτσάκη

«Το μεγαλύτερο άγχος και μέλημά μου είναι τα παιδιά μου. Συζητάω κάτι για την τηλεόραση αλλά δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο», ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Ήβη Αδάμου

Η Ήβη Αδάμου μοιράστηκε τις σκέψεις της για το show.
«Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό, είναι μια υπέροχη διοργάνωση για άλλη μία χρονιά και φέτος είναι πολύ ιδιαίτερη χρονιά για μένα γιατί βγήκα με ένα καινούριο τραγούδι και μέσα σε αυτό έχει βάλει τη μοναδική του πινελιά ο Trannos», τόνισε.

«Η κόρη μου έχει μία εικόνα και μια αντίληψή του τι γίνεται αλλά όχι πλήρως. Η κόρη μου έχει κάνει “κόμμα” με τον άντρα μου», συμπλήρωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Τάμτα

«Έχω ένα μυαλό δημιουργικό που πολλές φορές με βασανίζει. Στην καθημερινότητά μου δεν εμφανίζομαι όπως στην πίστα, ούτε εγώ με αναγνωρίζω», δήλωσε η Τάμτα.

Θοδωρής Μαραντίνης

Για την προσωπική του ζωή μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης.
«Είμαι σε μια καλή φάση. Ο έρωτας δεν προγραμματίζεται, έρχεται όταν είναι η ώρα του. Αυτή η στιγμή είναι πολύ δημιουργική για μένα, ο έρωτας έχει να κάνει με την μουσική», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Σάσα Σταμάτη

Η Σάσα Σταμάτη με χιουμοριστική διάθεση αστειεύτηκε σχετικά με την προσωπική της ζωή και για το εάν την φλερτάρουν.

Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου τοποθετήθηκε σχετικά με το εξώδικο στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και στο γιατί δεν θέλει να μιλάει για εκείνη.

Κατερίνα Στικούδη

Η εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε το φύλο του μωρού της.
«Μου έχει φέρει γούρι αυτό το αγοράκι που έρχεται. Το όνομά του θα είναι Νικόλαος, θα έχει το όνομα του παππού του, έχω μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά μου», επεσήμανε η τραγουδίστρια και μοντέλο.

Περικλής Κονδυλάτος

«Αφήσαμε πίσω μας ό, τι έγινε με τον Νίκο Αποστολόπουλο», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος που βρέθηκε μαζί με τον σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια.

Διονύσης Μακρής

Ο Διονύσης Μακρής, μίλησε για τις εμφανίσεις του και για τα χρήματα που έπαιρνε.

Λίλα

Η εντυπωσιακή Λίλα με το αποκαλυπτικό φόρεμα σχολίασε: «Το σώμα μου το αγαπάω και το αγκαλιάζω».

Good Job Nicky

Ο Good Job Nicky δήλωσε ερωτευμένος.

Ναυσικά

H Ναυσικά σε δηλώσεις της ανέφερε ότι: «Η Μαράια Κάρεϊ είναι η πιο ντίβα από όλες τις ντίβες, έχω τραγουδήσει μαζί της».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: