Grand Opening party στην καρδιά της Γλυφάδας με λαμπερά πρόσωπα
Η Ζήνα Κουτσελίνη, η Ιωάννα Μαλέσκου, η Κατερίνα Ζαρίφη και άλλοι επώνυμοι απόλαυσαν τα πιάτα θαλασσινών με περουβιανές τεχνικές και το κρέας με τεχνικές από την Αργεντινή
Την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Λατινικής Αμερικής, σούσι Nikkei style αλλά με περουβιανές προτάσεις, ψάρια που αλιεύονται σε τοπικό επίπεδο, και εξαιρετικής ποιότητας κρέατα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι καλεσμένοι του νέου εστιατορίου εντός γνωστού ξενοδοχείου της Γλυφάδας που άνοιξε τις πόρτες του με ένα λαμπερό party εγκαινίων! Ανάμεσα στους προσκεκλημένους και επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό, τηλεοπτικό και δημοσιογραφικό κόσμο, που έδωσαν το παρών και αφέθηκαν σε ένα εξαιρετικό νοτιοαμερικανικό γαστρονομικό ταξίδι.
Η Ζήνα Κουτσελίνη, η Ιωάννα Μαλέσκου, η Κατερίνα Ζαρίφη και άλλοι επώνυμοι απόλαυσαν τα πιάτα θαλασσινών με περουβιανές τεχνικές και το κρέας με τεχνικές από την Αργεντινή.
ημήτρης Λαζαρίδης (Lazaridis Hospitality Μarketing) – Δέσποινα Μαντά (Lazaridis Hospitality Marketing)- Ιωάννα Μαλέσκου – Δήμητρα Σκανδάλη (Dusit Suites) – Παναγιώτης Μερτέκης (Dusit Suites)
Δημήτρης Λαζαρίδης (Lazaridis Hospitality Μarketing) – Δέσποινα Μαντά (Lazaridis Hospitality Marketing)- Ιωάννα Μαλέσκου – Δήμητρα Σκανδάλη (Dusit Suites) – Παναγιώτης Μερτέκης (Dusit Suites)