Το βράδυ της Τρίτης 21/11/2023, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, αλλά και ηθοποιός, μίλησε με ενθουσιασμό για την παράσταση «Η Εκατομμυριούχος», στην οποία πρωταγωνιστεί και θυμάται τι την έκανε να τα «χάσει» για λίγο στην επίσημη πρεμιέρα.

Μάλιστα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο και δηλώνει πως τώρα πια μπορεί να διαχειριστεί την ευτυχία της χωρίς ενοχές.

Η ευτυχία είναι ένα ζητούμενο

«Πάντα επιλέγω το συναίσθημα, γιατί μέσα από αυτό βιοπορίζομαι και υπάρχω. Οπότε αν έπρεπε να επιλέξω θα έβαζα πάνω απ’ όλα τον έρωτα. Και η ευτυχία είναι ένα ζητούμενο, που συνεχώς αλλάζει. Όσο ωριμάζω, αναζητώ περισσότερο την ευτυχία άμεσα αλλά και τη βρίσκω πιο άμεσα απ’ ό,τι πιτσιρίκα. Πιτσιρίκα δυσκολευόμουν να πω ότι είμαι ευτυχισμένη. Μου επιτρέπεις να πω ότι είμαι όλον αυτόν τον μήνα ευτυχισμένη; Είμαι πολύ ευτυχισμένη αυτή την περίοδο, είμαι σε μία στιγμή που το απολαμβάνω.

Η ευτυχία είναι στο χέρι μας

Πολλές φορές στο παρελθόν είχε έρθει η ευτυχία και δεν μπορούσα να τη χαρώ, ούτε να τη διαπραγματευτώ. Τώρα αυτό έχει αλλάξει στη ζωή μου. Πιστεύω ότι η ευτυχία αξίζει σε όλους και είναι στο χέρι μας» ανέφερε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ακούσω τον μπαμπά μου πιο εύκολα

«Τα τελευταία χρόνια μπορώ να ακούσω τον μπαμπά μου πιο εύκολα γιατί μαλάκωσα και εγώ, αλλά και γιατί ο ίδιος έχει γίνει πιο γλυκός» σημείωσε η ερμηνεύτρια για τον πατέρα της, Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Έχω να νιώσω τέτοια χαρά από παιδάκι

«Έχουν γίνει πολύ περισσότερα από αυτά που ονειρεύτηκα. Η ζωή μου έχει φερθεί πιο απλόχερα απ’ ό,τι εγώ ονειρευόμουν. Έχω να νιώσω τέτοια χαρά από παιδάκι. Πάντα ήμουν άνετη να μιλάω για τις σχέσεις μου αλλά δεν μου αρέσει το ότι μετά αρχίζει και γίνεται πανάκεια αυτό το πράγμα. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω αλλά βαριέμαι γρήγορα, δεν μου αρέσει να συζητάω για τα ίδια πράγματα. Έχω αρχίσει όμως να χαλαρώνω με την έκθεση του εαυτού μου», παραδέχεται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για την προσωπική της ζωή.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη