Η Δανάη Μπάρκα, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Θοδωρής Αθερίδης στο «Στούντιο 4», μίλησε για τις κρίσεις πανικού και εξομολογήθηκε τη δική της δύσκολη περίοδο με ψυχοσωματικά που εκδήλωσε όταν έχασε τον παππού της.

Το έχω περάσει όταν έχασα τον παππού μου

«Το έχω περάσει μόνο στην ενήλικη ζωή μου όταν έχασα τον παππού μου. Έφυγα για λίγα λεπτά από τον παππού μου, πήγα απέναντι να πάρω καφέ και με το που γύρισα, ήταν η πρώτη φορά ύστερα από καιρό που του άφησα το χέρι, είχε κλείσει η πόρτα και μου είπαν μην περάσετε. Οπότε κατάλαβα ότι "έφυγε". Τις πρώτες ημέρες δεν τις θυμάμαι καν, μπορεί και τους πρώτους μήνες», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Θυμάμαι ότι δεν ανέπνεα

«Θυμάμαι ότι δεν ανέπνεα, είχα ειδικές σακούλες και είχα πάρει και μία αγωγή. Πέρασα πολύ άσχημα τον πρώτο καιρό, αλλά ήμουν πολύ τυχερή γιατί ήταν όλη μέρα μαζί μου και η μαμά μου κι οι δικοί μου άνθρωποι, οπότε με πολύ γλυκό και διακριτικό τρόπο και χωρίς να με πιέζουν και να μου λένε ότι δεν έχεις τίποτα, καταλάβαιναν τον πόνο μου και με άφησαν να το ζήσω και να το περάσω. Για πολλούς μήνες ξυπνούσα τα βράδια κι έκανα εμετούς. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και πέρασα πάρα πολύ δύσκολα», εξομολογήθηκε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: