Η Έλενα Γαλύφα μίλησε για τη συνάντησή της στα MadWalk με τον Μικέλε Μορόνε και πώς αντέδρασε ότανείδε τον σύζυγό της στο σπιτι, όταν επέστρεψε.

«Σε καθηλώνει η ομορφιά του. Έχει ένα σταριλίκι. Μίλησα δέκα λεπτά μαζί του, βγάλαμε τη φωτογραφία και πήγα στο σπίτι μου. Μπαίνω, βλέπω τον σύζυγο με την κουβέρτα, τα γυαλιά, το τηλεκοντρόλ και του λέω “μετά τον Μορόνε δεν μπορώ να τον διαχειριστώ αυτό, φεύγω πάω στο περίπτερο θες κάτι;”, ξέρεις να συνέλθω» είπε με χιούμορ η Έλενα Γαλύφα και συνέχισε:

«Μετά από 22 χρόνια δεν ζηλεύω. Αν πάρεις το κινητό του άντρα μου, θα νομίζεις ότι έχει “πάει” με όλον τον κόσμο. Βλέπεις μόνο γυναίκες να ποζάρουν με εσώρουχα και του λέω τι κάνεις εκεί πέρα; Ε, μου λέει: Μόνο βλέπω».

Η Ελένη Μενεγάκη για τον Μάκη Παντζόπουλο

Η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τους συνεργάτες της είπε χαρακτηριστικά: «Σκέφτομαι “θα την έκανα εγώ αυτήν την πλάκα; Γιατί αν το άκουγε θα έλεγε αυτή πλάκα κάνει που βρίσκει φωτογραφίες στο κινητό μου, δεν έχει πρόβλημα”. Θα το άντεχα;».

Και πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη αργότερα: «Εγω με τον άνθρωπό μου δεν έχουμε ούτε κωδικούς ούτε τίποτα, έχουμε τα κινητά μας πεταμένα και όποιο παιδί θέλει, κυρίως η Μαρίνα, για να παίξει, για να ψάξει, το κάνει. Δεν έχουμε ψάξει ποτέ κινητά, αλλά αν το ανοίξω, όχι για να το ψάξω και εκτός από τούβλα, φυτά, σπορ αθλητικά, πράγματα που θέλει να διορθώσει στην Άνδρο, βγει μπροστά μου και καμιά γυμνή, ομολογώ ότι θα ταραχτώ πάρα πολύ. Θα στεναχωρηθώ πολύ. Έτσι το βλέπω εγώ. Και εννοείται στο σπίτι θα μπεις και θα είσαι μια χαρά υπερθέαμα και μετά θα τα πετάξεις και θα είσαι με την χοντρή κάλτσα, τη φόρμα, τα μαλλιά εκεί πάνω, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, θα έχω το καλύτερό μου χαμόγελο και θα θέλω να τον δω. Τι εγώ γυρνάω με το τακούνι όλη μέρα μέχρι να κοιμηθώ; Τι είμαι;».