Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τη Μαίρη Αυγερινοπούλου έδωσε ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης, ο οποίος σχολίασε τους πάντες.

«Η δική μας Μόνικα Μπελούτσι είναι η Χάρις Αλεξίου. Γοητευτική, μάγκας, καλή κυρία και φίλη. Δεν θέλω να ακούω το όνομα του Light. Όλα όσα βγαίνει και δηλώνει, τα κάνει για να συζητιέται και να κάνει σούσουρο. Ο Θάνος Μικρούτσικος δεν ήταν απλά στιχουργός, ήταν τα πάντα. Ποιος είναι ο Light που θα πει όλα αυτά για τον Θάνο Μικρούτσικο;», είπε αρχικά ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης.

Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης είπε στη συνέχεια: «Η Ελένη Μενεγάκη απέδειξε στην αρχή της καριέρας της ότι είναι έξυπνη. Όταν η Ελένη αποφάσισε να φύγει από την τηλεόραση, έγινε της τρελής και όταν επέστρεψε δεν είχε την αίσθηση του τι την περιμένει. Η αποχή της φαίνεται στα νούμερα τηλεθέασης που κάνει τώρα».

Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης ανέφερε επίσης: «Γιατί έβαλαν τη Βάσω Λασκαράκη να παρουσιάσει μεσημεριανή εκπομπή; Είναι ηθοποιός, όχι παρουσιάστρια. Η τηλεόραση έχει γεμίσει με ηθοποιούς-παρουσιαστές. Ο Γιώργος Καραμίχος δεν έχει ταλέντο για να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι».