Ο Χάρης Γιακουμάτος ήταν καλεσμένος στο Πρωινό Σουσού και μίλησε για το Survivor 2024 και τους παίκτες του.

Στην εκπομπή δόθηκε και ρεπορτάζ για τα ονόματα που ακούγονται ότι συζητάνε τη συμμετοχή τους στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Ανάμεσα σε αυτά είναι η Σοφιάνα Αβραμάκη, η Κατερίνα Δαλάκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Άρης Σοϊλέδης.

Μάλιστα αναφέρθηκαν και τα ποσά που θα πάρουν με τον τελευταίο να παίρνει πάνω από 5000 ευρώ την εβδομάδα.


Τι δήλωσαν Σχίζας και Κόρομι για το ενδεχόμενο συμμετοχής τους;


Δύο πρώην παίκτες του Survivor πάντως, ο Στάθης Σχίζας και ο Γιώργος Κόρομι μίλησαν στην εκπομπή για το ριάλιτι.

«Έχω φίλους που πήγαν στα κάστινγκ και μου ζητούσαν συμβουλές. Τους είπα ότι ήμουν ο εαυτός μου. Έχω κάτσει έναν χρόνο στο νησί. Θα μου βγάλουν ταυτότητα. Δεν είναι ότι δεν θα το σκεφτόμουν να πάω, αναλόγως την πρόταση. Υπήρχαν αδικίες στις περσινές αμοιβές των παικτών αυτό όμως το αποφασίζει η παραγωγή.

Ξέρω ότι τον προπονεί η Ελένη Χαμπέρη» είπε με χιούμορ για την ενδεχόμενη συμμετοχή Μπέου στο ριάλιτι. «Ξεσπάσματα να μην έχει μέσα!» συμπλήρωσε.

Ο Στάθης Σχίζας αρνήθηκε ευγενικά να αποκαλύψει εάν του έχει γίνει κρούση για το Survivor.

«Το ξέρω ότι θα ξαναγίνει, θετικός δεν είμαι αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Για μένα δεν είναι μόνο τα χρήματα και το απέδειξα. Σαφώς και παίζει ρόλο το οικονομικό.

Αν μπει ο Μπέος μπαίνω κι εγώ δωρεάν!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος νομίζω κάθε χρονιά του κάνουν πρόταση και κάθε χρονιά την απορρίπτει. Το πιο σωστό είναι που τις απορρίπτει τις προτάσεις» ανέφερε.

Η αποκάλυψη του Χάρη Γιακουμάτου



Ο πρώην Μαχητής Χάρης Γιακουμάτος μιλώντας στο Σουσού δήλωσε ότι θέλει Παππά και Τριαντάφυλλο «για να κάνεις ένα παιχνίδι ώπα» όπως είπε.

«Αυτό που ακούω είναι ότι ψάχνουν παιδιά δυνατά. Επειδή έστειλε ένας φίλος μου, τους γράφουν “στείλτε μας μια φωτογραφία με μαγιό”. Θέλουν αγωνιστικά, δυνατά κορμιά» αποκάλυψε. «Δείτε το Survivor 1 και το 3. Το δικό μας ήταν Σβαρτσενέγκερ! Σε εμάς δεν ζήτησαν φωτογραφία».