Παράξενες «λιχουδιές» αποφάσισε να δοκιμάσει η Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία μοιράστηκε σχετικά βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Εβελίνα Νικόλιζα συναντήθηκε με μία φίλη της από την Ιαπωνία, η οποία, όπως φαίνεται, της έφερε κάποια snacks από τη χώρα της να δοκιμάσει. Μεταξύ αυτών, ήταν και μπισκότα για σκύλους, τα οποία, ωστόσο, είναι κατάλληλα για βρώση και από ανθρώπους.

Η Εβελίνα Νικόλιζα δεν φάνηκε να διστάζει, και δοκίμασε με θάρρος τα μπισκότα, τα οποία, μάλιστα, της άρεσαν.

Σκυλομπισκότα που μπορούν να φάνε άνθρωποι

«Το προηγούμενο που είδατε είναι από την Ιαπωνία, δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Τώρα θα δοκιμάσουμε με τη Λιν, το “Bark to the Future”, είναι για σκυλιά. Αλλά λένε ότι μπορούν να τα φάνε και οι άνθρωποι, οπότε θα τα δοκιμάσουμε. Λέει ότι είναι από αγνά συστατικά και είναι και για ανθρώπους. Α, είναι μπισκότα. Είναι τόσο όμορφα! Είναι λαγουδάκια και τέτοια. Νομίζω πως μπορούμε να το κάνουμε, μείνετε συντονισμένοι. Είναι καλό. Είναι πραγματικά καλό. Είναι κανονικά μπισκότα», καταγράφεται να λέει σε story της η Εβελίνα Νικόλιζα.


«Αυτό που δοκίμασα με μεγάλη χαρά και σας είπα ότι μου αρέσει, έχει γεύση μπέικον και αυγά και είναι μπισκότο, δηλαδή ποιος άνθρωπος νορμάλ το κάνει αυτό;», σημείωσε η ίδια σε νεότερη ανάρτησή της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: