Η Μαρία Κωνσταντάρου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με αφορμή την πρόσφατη συμμετοχή της στην εκπομπή του Star «Cash or Trash».

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάρου παραδέχτηκε πως πήγε στην εκπομπή δημοπρασίας αντικειμένων καθώς έχει ανάγκη τα χρήματα, αφού λαμβάνει χαμηλή σύνταξη.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κωνσταντάρου

«Χρειαζόμουν τα χρήματα και πήγα στην εκπομπή. Η σύνταξή μου είναι 745 ευρώ, δεν βγάζεις τον μήνα. Εύχομαι να πεθάνω νωρίτερα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κωνσταντάρου και πρόσθεσε: «Το σπίτι που μένω ήταν δικό μου, το πούλησα και παραμένω εδώ με ενοίκιο».

Για την περίοδο που έβγαλε τα περισσότερα χρήματα από την τηλεόραση: «Τα περισσότερα χρήματα που έβγαλα ήταν από τη σειρά “Σοφία Ορθή”. Ήμουν λίγο σπάταλη και είπα να τα επενδύσω. Τα επένδυσα κρατικά ομόλογα και τα έχασα όλα μου τα λεφτά», πρόσθεσε η Μαρία Κωνσταντάρου.

Σε ερώτηση για τον λόγο που δεν απέκτησε παιδί, η ηθοποιός αποκάλυψε: «Θα είχα έναν γιο, αλλά πνίγηκε με τον ομφάλιο λώρο. Δεν μου λείψανε τα παιδιά», είπε η Μαρία Κωνσταντάρου στην κάμερα του Alpha.