Για τον Σταμάτη Γαρδέλη, με τον οποίο είναι πολύ καλοί φίλοι, μίλησε ο Γιάννης Νέζης στο Πρωινό.

Ο ηθοποιός Γιάννης Νέζης  αναφέρθηκε επίσης και στον Αίαντα Μανθόπουλο, ενώ απάντησε και για τα ριάλιτι.

Οι αποκαλύψεις του Γιάννη Νέζη


«Θα ήθελα να ευχηθώ στον Σταμάτη να πάνε όλα καλά και να έχει υγεία, θεωρώ πως είναι κάτι προσωρινό. Είμαι στεναχωρημένος γιατί εγώ του πρότεινα να αγοράσει αυτό το κτήμα που έχει το εξοχικό του. Δεν είναι αυθαίρετο το οικόπεδο, αν κάτι είναι αυθαίρετο, είναι το κτίσμα. Για να αγοράσει ένας ηθοποιός ένα σπίτι, μπορεί να δουλεύει μια ζωή ολόκληρη», είπε αρχικά ο Γιάννης Νέζης.

Ο Γιάννης Νέζης είπε στη συνέχεια: «Ήμασταν πολύ φίλοι με τον Σταμάτη και με τον Αίαντα Μανθόπουλο. Ο Αίας είχε ένα ιστιοπλοϊκό και πηγαίναμε βόλτες, όπως και στο Πόρτο Γερμενό πήγαινα και έβλεπα τον Σταμάτη. Ο Σταμάτης ήταν ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς μας, αυτός και ο Πάνος Μιχαλόπουλος Είναι άδικο και προσβλητικό να μην παίζει. Κανενός δεν είναι επιλογή να μην δουλεύει. Το “δεν παίζω” δεν υπάρχει για έναν ηθοποιό, δεν είναι εφοπλιστές οι ηθοποιοί».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Νέζης ανέφερε: «Τον είδα λίγο στο ριάλιτι. Οι ηθοποιοί δεν είναι για ριάλιτι, τα ριάλιτι είναι για γυμναστές. Είναι προσβλητικό ένας ηθοποιός να επιβιώνει από τα ριάλιτι».