Χθες ήταν η Μέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ και η Μαρία Μενούνος δεν θα μπορούσε να νιώθει μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη και χαρά για τη φετινή γιορτή. Πριν λίγους μήνες, η παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος απέκτησε το πρώτο της παιδί και από τότε η ζωή της απέκτησε άλλο νόημα.

Η Μαρία Μενούνος με αφορμή το Thanksgiving δημοσίευσε φωτογραφίες με την κόρη της, Αθηνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ευτυχισμένη μητέρα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για το όμορφο θαύμα που ζει μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Η ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος


«Χαρούμενη Ημέρα των Ευχαριστιών φίλοι! Έχω πάντα τόσα πολλά για τα οποία είμαι ευγνώμων, αλλά σήμερα θα είμαι ευγνώμων για τη μεγαλύτερη ευλογία μου, την Αθηνά. Πάντα ευγνώμων στην όμορφη παρένθετη οικογένεια μας που μας βοήθησε να φέρουμε την Αθηνά στον κόσμο. Σας αγαπάμε παιδιά τόσο πολύ. Αυτή είναι μια σειρά φωτογραφιών.

Τις τράβηξα σήμερα το πρωί καθώς η Αθηνά μόλις τώρα άρχισε να μου τραβάει τα μαλλιά! Της είπα να μην τραβάει του μπαμπά. Δεν έχει αρκετά. Ελπίζω να έχετε όλοι μια ευλογημένη μέρα και αν βρεθείτε στη μέση των προκλήσεων της ζωής ή των καταιγίδων πιστέψτε με ξέρω πώς είναι αυτό. Σας στέλνω επιπλέον αγάπη. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους» έγραψε η Μαρία Μενούνος στη λεζάντα της ανάρτησής της.