Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στον Κώστα Τσουρό.


Μεταξύ άλλων η επιτυχημένη θεατρική παραγωγός Μιμή Ντενίση μίλησε για την απώλεια του Αντώνη Τρίτση που δεν έχει ξεπεράσει, την παρουσίαση και τον στόχο για την μεταφορά της «Σμύρνης» σε τηλεοπτική σειρά.

«Ετοιμάζω την παράσταση ‘Από Σμύρνη – Σαλονίκη’ που θα παιχτεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στον Βόλο και την Κύπρο. Είναι μία παράσταση που την έχω αγαπήσει πολύ. Άλλο είναι να κάνεις sold out σε θέατρα 1.000 θέσεων όπως το ΄Μείζονος’ και το ΄Παλλάς’ κι άλλο σε θέατρο 50 θέσεων. Νιώθω πως στην Ελλάδα, τα κάνουμε όλα ίδια. Όλα τα εκτιμώ κι ένα μικρό θέατρο που θα καταφέρει σήμερα να έχει 100 θέσεις γεμάτες, δεν είναι εύκολο. Απλώς το πολύ μεγάλο θέατρο είναι πολύ δύσκολο».

Στην συνέχεια μοιράστηκε κι ένα περιστατικό που της είχε συμβεί με ένα ηθοποιό και της είχε πει: «Μου έχει τύχει να έρθει νέος ηθοποιός μ’ ένα σίριαλ, να μου πει να μην του κόψω μια σκηνή γιατί ‘τι θα πει το κοινό του!’ κι είχε παίξει σε ένα σίριαλ. Και του είπα ‘ποιο κοινό σου παιδάκι μου;’. Είναι σαν να έλεγα στην Βουγιουκλάκη τότε που έπαιζα στον ‘Συμβολαιογράφο’ ‘κυρία Αλίκη το κοινό μου’».

Μιμή Ντενίση:«Ένας στόχος που έχω είναι η “Σμύρνη” να γίνει μια ωραία σειρά»

Σχετικά με τα μελλοντικά της σχέδια περιέγραψε: «Έχω πάντα όνειρα. Ο άνθρωπος που σταματάει  να ονειρεύεται, γερνάει. Ένας στόχος που έχω είναι η “Σμύρνη” να γίνει μια ωραία σειρά. Έχω γράψει ήδη τον πρώτο κύκλο. Την άνοιξη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και την σειρά δεν θα την δούμε μόνο στην Ελλάδα».

Ερωτηθείσα η Μιμή Ντενίση πώς αντέδρασε η Αλίκη Βουγιουκλάκη όταν έφυγε από τον θίασό της σημείωσε: «Η Αλίκη ήξερε πως ήμουν με τον Γιάννη Φέρτη και περίμενε να φύγω μαζί του στον θίασό του. Μου είχε πει πολλά η Αλίκη. Όταν χώρισα με τον Γιάννη κι έκανα δικό μου θίασο, μου είπε η Αλίκη: ‘μην νομίζεις πως θα είναι εύκολα. Θα σε πιάσουν όπως εμένα, γιατί τώρα είσαι μόνη σου’».

Ένιωσε ποτέ αμφισβήτηση επειδή είναι γυναίκα;

«Βέβαια, πάρα πολλές φορές. Όταν πρωτοπήγα στο “Ακροπόλ” κι έδινα οδηγίες, έλεγαν οι τεχνικοί: ‘καλά θα έρθει τώρα το κοριτσάκι να μας δώσει οδηγίες;’. Όταν είδαν ότι είχα γνώσεις και δεν ήμουν μια που κοκορευόταν, με σεβάστηκαν».

«Πολλές φορές τηλεφωνούν στους παπαράτσι και πηγαίνουν, να λέμε την αλήθεια»

Για την σχέση που έχει αναπτύξει με τους δημοσιογράφους ανέφερε: «Ποτέ δεν έχω διώξει δημοσιογράφους  ή παπαράτσι. Στις κοινωνικές εκδηλώσεις και στις πρεμιέρες τον θέλεις τον φωτογράφο, είναι ένα κοινωνικό γεγονός. Όταν είμαι, όμως στην παραλία του Θεολόγου, αν δεν τηλεφωνήσω εγώ στον παπαράτσι, δεν θα έρθει. Πολλές φορές τηλεφωνούν στους παπαράτσι και πηγαίνουν, να λέμε την αλήθεια. Δεν μπορεί να σε φωνάζω όταν έχω πρεμιέρα και χρειάζομαι να διαφημίσω το έργο μου και μετά να κάνω πως δεν σε ξέρω».

«Ήμουν η πρώτη παρουσιάστρια ψυχαγωγικής εκπομπής»

Μάλιστα μιλώντας στον Κώστα Τσουρό η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε: «Ήμουν η πρώτη παρουσιάστρια ψυχαγωγικής εκπομπής για δύο χρόνια στο ‘Απεριτίφ’. Είχα δυσκολίες με καλεσμένους. Καλεσμένη που απαντούσε μονολεκτικά, είπε: ‘δεν είπαμε και τίποτα’. Της απάντησα ‘εσύ δεν είπες τίποτα εγώ είπα’. Όταν είχε αρρωστήσει η Ρούλα, με πήρε ο Μίνως Κυριακού στη μία τη νύχτα. και μου είπε: ‘Σώσε με αύριο παρουσιάζεις τον Πρωινό καφέ’. Και μου είχε πει τότε: “θέλεις να κάνεις μια ανάλογη εκπομπή;” και του είπα ΄όχι ευχαριστώ, το πέρασα το live. φτάνει’».

Στην συνέχεια η πετυχημένη θεατρική παραγωγός μίλησε για την προσωπική της ζωή: «Έχω γνωρίσει στιγμές μεγάλης χαράς και ευτυχίας στην προσωπική ζωή. Τυχερή όμως υπήρξα στα επαγγελματικά μου. Στα προσωπικά μου πάντα έρχονταν και στραβά πράγματα. Με τον Γιάννη Φέρτη έζησα 10 υπέροχα χρόνια. Έμεινε η αγάπη και η αλληλοεκτίμηση. Με τον Αντώνη Τρίτση δεν ήταν ατυχία, ήταν τραγωδία να χάσω αυτόν που αγαπούσα τόσο νέο».

Η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Αντώνη Τρίτση: «Γιατί αυτό το τέλος;»

Για την απώλεια του Αντώνη Τρίτση παραδέχθηκε ότι δεν την ξεπέρασε ποτέ.

«Τον Αντώνη Τρίτση τον αγαπούσα τόσο πολύ που είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από τη ζωή μου. Πάντα έχει μείνει μέσα μου η λύπη για την απώλειά του. Γιατί αυτό το τέλος; Πίστευα ότι θα ήμουν για πάντα με τον Αντώνη Τρίτση. Έπαιξε μεγάλο ρολό σε μένα η απώλεια αυτού που αγαπούσα. Βρέθηκα ξεκρέμαστη, ήμασταν επτά χρόνια μαζί. Είπα πως αυτό που θα με σώσει είναι να ‘πέσω με τα μούτρα’ στη δουλειά».

Μετά από τόσα χρόνια έχουν γραφτεί ποτέ ψέματα για την Μιμή Ντενίση;

«Έχουν γραφτεί πολλά ψέματα για μένα. Ένα έλεγε πως τα έχω με τον πρίγκιπα της Ιορδανίας. Το άλλο είναι ότι έγραφαν πως έχω σχέση με τον Κώστα, έναν παχουλό με φαλακρίτσα που έχει ρεστοράν και κάθε Σάββατο ανεβαίνω στα τραπέζια και χορεύω. Πήρα τηλέφωνο τον αρχισυντάκτη και μου απάντησε: “τι να κάνω; αλήθεια δεν θέλεις να γράφω, ψέματα δεν θέλεις, έχω και παιδιά να αναθρέψω”. Είχαν γράψει μέχρι και για έναν φίλο μου Άγγλο που ήταν coach στο ΄Βασιλιάς κι εγώ’ που ήταν γκέι ο άνθρωπος ότι τα έχω».