Οι φίλοι της W.I.N. Hellas έδειξαν για μια ακόμη φορά έμπρακτα την αφοσίωσή τους στο σκοπό της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης, την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών.

Δημοφιλή και αγαπημένα πρόσωπα συμμετείχαν αφιλοκερδώς σε αγώνα μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε για την ευαισθητοποίηση του κόσμου. Αγαπημένοι καλλιτέχνες και αθλητές που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» όπου σχολίασαν την τηλεοπτική επικαιρότητα.

Μεταξύ άλλων στην εκπομπή μίλησαν οι Μαριέττα Χρουσαλά, Ηλίας Βρεττός, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ηλίας Γκότσης και Λευτέρης Πανταζής.

Η Μαρριέτα Χρουσαλά σχολίασε το ενδεχόμενο της τηλεοπτικής επιστροφής της: «Δεν μου λείπει η τηλεόραση, είμαι full time μαμά και το απολαμβάνω. Κατά καιρούς δέχτηκα διάφορες τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά δεν ευδοκίμησαν».

Επίσης αποκάλυψε: «Δεν μου έχουν γίνει προτάσεις να βρίσκομαι σε κάποιο σόου μόδας».


Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε για τα δημοσιεύματα που θέλουν την εκπομπή του «Το μεγάλο παζάρι» να ολοκληρώνει τον κύκλο του τα Χριστούγεννα: «Το να ακούς πράγματα που συμβαίνουν μέσα στο ‘σπίτι’ σου από ανθρώπους που είναι έξω είναι οξύμωρο».

Και τόνισε ο παρουσιαστής και τραγουδιστής ότι διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί πρόωρου τέλους της εκπομπής του.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε για την περσινή του αποχώρησή από το πρωινό του ΑΝΤ1, όπου κατόπιν ακολούθησαν ακόμη δύο από την συγκεκριμένη εκπομπή.

«Όταν έφυγα ‘έδωσα τη γραμμή’. Για να έχουν φύγει άλλα δύο άτομα, κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει, μπορούμε να καταλάβουμε».

Σε ερώτηση αν έχει δεχθεί πρόταση να βρίσκεται στην τηλεόραση ο πρώην παίκτης ριάλιτι και επιχειρηματίας δήλωσε: «Έχω δεχθεί, ένα J2US με ένα αγαπημένο πρόσωπο, όπως η Ελευθερία Ελευθερίου θα ήταν τέλειο».

Ο Ηλίας Γκότσης σημείωσε: «Όταν δούλευα στην τηλεόραση δέχθηκα αρκετά αρνητικά σχόλια, με φώναζαν… ‘γλάστρα’».

O αγαπημένος τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής περίγραψε πώς έπεσε θύμα κλοπής.

«Έδωσα την βαλίτσα μου για να μπω στο αεροπλάνο κι όταν έφθασα στο ξενοδοχείο έλειπε το τσαντάκι μου».

Για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision από την Μαρίνα Σάττι σχολίασε ότι είναι μεγάλο ταλέντο η ερμηνεύτρια και μάλιστα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάει με την κόρη του, Κόνι Μεταξά, του χρόνου στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού λέγοντας χαρακτηριστικά «κάτσε μην πάμε του χρόνου μαζί με την κόρη μου και γίνει χαμός».