Τους συναντήσαµε στο red carpet του Madwalk και έκλεψαν την παράσταση. Ο λόγος για τον µπασκετµπολίστα του Ολυµπιακού Τόμας Γουόκαπ και την καλλονή σύντροφό του, Εστρέλα Νούρι. Οι δυο τους, πιο ερωτευµένοι από ποτέ, παρακολούθησαν µε ενδιαφέρον το σόου, µιας και η Εστρέλα είναι µοντέλο. Για πρώτη φορά η µελαχρινή καλλονή µιλάει αποκλειστικά στo «Secret» για τη σχέση της µε τον δηµοφιλή µπασκετµπολίστα: «Αγαπώ την Ελλάδα. Λατρεύω τους Ελληνες και την κουλτούρα τους. Την ευγένεια των ανθρώπων. Μου αρέσει να στηρίζω τον Τόμας Γουόκαπ και δεν χάνω κανέναν αγώνα του Ολυµπιακού. Μου αρέσουν το φαγητό και ο καφές της Ελλάδας». Η ίδια δεν µπορεί να κρύψει τον έρωτά της. «Είµαι πολύ ερωτευµένη µε τον Τόμας. Βρήκα το άλλο µου µισό σε αυτόν. Στηρίζουµε ο ένας τον άλλον για να γίνουµε καλύτεροι», δηλώνει, ενώ δεν αποκλείει να χορέψουν και τον χορό του Ησαΐα. «Σκεφτόµαστε τον γάµο µελλοντικά», δήλωσαν και οι δύο στο «S».

nouri

Δεν χάνει παιχνίδι

Η Εστρέλα Νούρι είναι σίγουρα η πιο καυτή παρουσία αυτή τη στιγµή στα ελληνικά γήπεδα µπάσκετ και ο λόγος που οι τηλεοπτικές κάµερες στρέφουν τον φακό τους στις κερκίδες του ΣΕΦ. Η 29χρονη µελαχρινή µε τις πληθωρικές καµπύλες φροντίζει να δίνει το «παρών» σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του Ολυµπιακού. Με τον πόιντ γκαρντ είναι ζευγάρι τους τελευταίους µήνες και, ενώ µέχρι πρότινος διέµενε στη Νέα Υόρκη, από τη στιγµή που ξεκίνησε η σχέση της µαζί του, µοιράζει τον χρόνο της µεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας. Ηθοποιός, τραγουδίστρια, µοντέλο, ακόµα και stand-up comedian: Η πληθωρικότητα δεν χαρακτηρίζει µόνο την εµφάνιση, αλλά και την επαγγελµατική πορεία της Εστρέλα Νούρι.

Εστρέλα Νούρι: Ποια είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του Τόμας Γουόκαπ

Περσικής καταγωγής, γεννήθηκε και µεγάλωσε στη Σουηδία. Σπούδασε Βιολογία και Χηµεία, αλλά γρήγορα συνειδητοποίησε ότι ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο και ξεκίνησε µαθήµατα υποκριτικής. Ο πρώτος της ρόλος ήταν στη βραβευµένη µε Emmy κωµική σειρά «2 broke girls». Συνέχισε µε συµµετοχές στις σειρές «Entourage» και «Queen Sugar», σε ταινίες όπως τα «Shadow wolves», «Damn foreigners» και «Back home», καθώς και σε videoclips. Την ανακάλυψε ο Paul Marciano της Guess και έγινε αµέσως η µούσα του brand Marciano by Guess. Το αποτέλεσµα είναι να έχει φωτογραφηθεί για τα µεγαλύτερα περιοδικά µόδας στον κόσµο. ∆εν γνωρίζουµε τι θα κάνει φέτος ο Ολυµπιακός, αλλά η Estrella Nouri είναι ήδη η πρωταθλήτρια της καρδιάς µας στα µπασκετικά γήπεδα.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά»