Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 26 Νοεμβρίου, στο «Nox», όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Αντώνης Ρέμος μόλις αντιλήφθηκε ότι στα πρώτα τραπέζια καθόταν ο Λευτέρης Πανταζής, του ζήτησε να ανέβει στην σκηνή για να τραγουδήσει.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής ερμήνευσε την μεγάλη του επιτυχία “Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου” με τους θαμώνες να τον αποθεώνουν.

Όπως ανέφερε ο Λευτέρης Πανταζής , το πρόγραμμα του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα, είναι φανταστικό. Μάλιστα η τραγουδίστρια τον εντυπωσίασε με τις χορευτικές της ικανότητες.

Λίγο αργότερα ο Λευτέρης Πανταζής αποχώρησε από το Nox, ενώ ο  Αντώνης Ρέμος τον έψαχνε στο κατάμεστο μαγαζί, για να τον φωνάξει ξανά στην πίστα: «Μου είπανε οι φίλοι μου ότι μόλις έφυγα, ο Αντώνης Ρέμος με ξαναφώναξε ξανά, να τραγουδήσω, αλλά έπρεπε να ξυπνήσω νωρίς το πρωί, για να βρεθώ στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ της κόρης μου», καταλήγει.

Το ίδιο βράδυ επίσης διασκέδασαν οι: Μαρία Σολωμού, Μαρία Καβογιάννη, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Ορνέλα Λούτη, Ταμίλα Κουλίεβα Λάκης Λαζόπουλος, Μάνος Πίντζης, Λάκης Γαβαλάς, Γιώργος Αρσενάκος, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Βάλια Χατζηθεοδώρου, Κωνσταντίνος Βασάλος ο Fipster και ο Mente Fuerte.

 

  

           

ΦΩΤΟ NDP