Με αφορμή τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα σκευάσματα που είχε πάρει στο παρελθόν για να χάσει κιλά, η Ελένη Χατζίδου προέβη σε μία προσωπική αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής, «Breakfast@Star».

Το προσωπικό της βίωμα με το αδυνάτισμα: 

«Απελπίζεσαι από αυτά που ακούς από τους γύρω σου, ακόμα κι αν το πρόβλημα που έχεις μπορεί να μην είναι μεγάλο. Ο καθένας ξέρει βέβαια για τον εαυτό του. Θα σας πω εγώ προσωπικό βίωμα, που με βλέπετε και με θεωρείτε μία κοπέλα αδύνατη».

«Το τι πίεση έχω τραβήξει, γιατί οι τραγουδίστριες πρέπει να είναι ένα συγκεκριμένο πρότυπο όταν ανεβαίνουν στη σκηνή, που η σκηνή όλα τα διογκώνει και πρέπει να είσαι πιο μαζεμένη» ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Πήρα 5 κιλά και πήρα χάπια:

«Εγώ πήρα 5 κιλά πέρσι με το που ξεκίνησε η εκπομπή. Για αυτά τα 5 κιλά το τι μηνύματα μου έστελναν, πέρα απ’ το ότι με ρωτούσαν συνέχεια αν είμαι έγκυος, άλλοι μου έλεγαν "α.. τρως ε;"»

Ελένη Χατζίδου

«Ξέρεις σε ποιο σημείο μου έκανε το κλικ; Εκεί που είπε ότι πήρε συγκεκριμένα χάπια για να του κοπεί η όρεξη. Έχω πάρει τέτοιο χάπι τρεις μέρες και μου έφερε τέτοια στεναχώρια. Στεναχωριέμαι πολύ που μπήκα σε αυτή τη διαδικασία» εξομολογήθηκε η Ελένη Χατζίδου.

Ελένη Χατζίδου

«Έχω πάει το παιδί μου στο κολυμβητήριο και συζητάω με μία άλλη μαμά, που μου λέει χαρούμενα πράγματα, και της το εμπιστεύτηκα. Της λέω "να σου πω κάτι; Δεν καταλαβαίνω τι μου λες, είμαι σε μία φάση, πήρα ένα χάπι που κόβει την όρεξη γιατί έχω ξεφύγει και νιώθω σαν να με τραβάει μια στεναχώρια προς τα κάτω"» ανέφερε κλείνοντας η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: