Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε η Βάσω Λασκαράκη και μίλησε για την εκπομπή «The Break» αλλά και για την πιο συχνή ερώτηση που της κάνουν και την ενοχλεί.   


Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη σε κάθε δήλωση που μπορεί να κάνει λαμβάνει την ερώτηση για το εάν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα πάει καλεσμένος στην εκπομπή της. Η ίδια θέλει να μπει ένα όριο σε αυτό, μιας και οι δύο έχουν προχωρήσει και υπάρχουν άλλοι άνθρωποι στη ζωή τους. 

Οι δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη


«Υπήρχαν περίοδοι που δούλευα πολύ. Και τώρα δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί και νόμιζα ότι θα ήμουν χαλαρά μόνο με το θέατρο. Μετά ήρθε το "The Break". Ωραία είναι τελικά, μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα. Ανακάλυψα στο μυαλό μου ότι όταν ήμουν στην "Πολυκατοικία" ξημεροβραδιαζόμουν στο μοντάζ για το πώς γίνεται. Πήγαινα με τις πιτζάμες αργά το βράδυ και καθόμουν να μάθω πώς γίνεται. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι σημαίνει το τρικάμερο και πώς λειτουργούν και δεν μπορούσα να προσαρμοστώ στην αρχή. Θέλω να μαθαίνω τα πάντα, κάποιο μικρόβιο είναι μάλλον αυτό», είπε η Βάσω Λασκαράκη.


«Δεν ξέρω τι περίμενα, μου φαινόταν πιο... δράκος. Στην πρώτη εκπομπή ξυπνούσα με εφιάλτες, με ταχυπαλμία. Μέχρι να παιχτεί το πρώτο επεισόδιο, χειρότερα από πρεμιέρα παράστασης έκανα. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ το άγχος. Δεν μπορούσα να φανταστώ πώς θα είναι το αποτέλεσμα. Στην πρώτη ήμουν αγχωμένη, δεν ήμουν ικανοποιημένη, αλλά από τη δεύτερη και μετά είμαι ευχαριστημένη. Χαίρομαι με το αποτέλεσμα, με βοηθούν και γελάμε πολύ. Έχω όρια για κάποια πράγματα. Αυτό είναι ένα κόνσεπτ εκπομπής που μπορώ να παρακολουθήσω και μου ταιριάζει αισθητικά», ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη.


«Όταν δίνω μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις, δεν θα τις δω. Από αυτές που έχουμε δώσει στο "Dot" δεν έχω δει καμία. Με ταράζουν οι μαγνητοσκοπημένες. Μου φαίνομαι σε μια ένταση! Μου λένε ότι μιλάω γρήγορα. Φαίνεται σαν να είμαι σε ένταση, ενώ δεν ήμουν. Με προβληματίζει προφανώς! Εκεί που εκνευρίστηκα είναι στην πρεμιέρα του Αιμίλιου Χειλάκ, όπου με ρωτούσαν αν θα καλέσω τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην εκπομπή. Το θεωρώ άκομψο, όταν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι στη ζωή μας, να ασχολούνται με τέτοιο ζήλο με τα ίδια και τα ίδια. Θεωρώ ότι δεν είναι κομψή ερώτηση. Ας μπει στο politically correct και αυτό.  Δεν κρυβόμαστε ότι έχουμε υπάρξει μαζί ζευγάρι. Και ρωτάνε συνεχώς αν θα έρθει, λες και δεν υπάρχουν άλλοι καλεσμένοι. Λες και αν έρθει ο Γιάννης στην εκπομπή θα καθίσουμε να πούμε τι έγινε και τι δεν έγινε. Κάποια πράγματα μου φαίνονται παρωχημένα και άκομψα», κατέληξε η Βάσω Λασκαράκη.