Ξέγνοιαστες στιγμές από τη ζωή της μετά την αποχώρηση από τον πρωθυπουργικό θώκο της Φινλανδίας και το διαζύγιό της δημοσιεύει στο Instagram η Σάνα Μαρίν, σε ένα άλμπουμ που τιτλοφορεί «τυχαία επιλεγμένες φωτογραφίες από τα πρόσφατα ταξίδια μου».

Η πρώην ηγέτης των Σοσιαλδημοκρατών της Φινλανδίας φαίνεται να έχει εντάξει για τα καλά τα ταξίδια στην νέα της ζωή ως εργένισσα, και δεν διστάζει να μοιραστεί με τους followers της ακόμα και φωτογραφίες της με μαγιό ή κοντό σορτσάκι που πιθανότατα τραβήχτηκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Το άλμπουμ που ανέβασε εχθές στο Instagram η Σάνα Μαρίν περιλαμβάνει εικόνες από καλοκαιρινούς και φθινοπωρινούς προορισμούς, selfies αλλά και μια φωτογραφία με μπαλόνια, πιθανόν από τα πρόσφατα γενέθλια της 38χρονης πρώην πολιτικού στις 16 Νοεμβρίου 2023.

Η καινούρια πραγματικότητα της Σάνα Μαρίν περιλαμβάνει και μια μεγαλύτερη ελευθερία όχι μόνο στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική της ζωή, αφού πριν μερικούς μήνες υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον επί τρία χρόνια σύζυγό της, Μάρκους Ράικονεν.


Το ζευγάρι, που έχει μαζί μια 5χρονη κόρη, είχε δηλώσει τότε σε ξεχωριστά stories στο Instagram: «Είμαστε ευγνώμονες για τα 19 χρόνια μαζί και την αγαπημένη μας κόρη. Θα παραμείνουμε οι καλύτεροι φίλοι».

«Είμαστε ακόμη οι καλύτεροι φίλοι, κοντά ο ένας στον άλλον και στους αγαπημένους μας γονείς. Θα αφιερώνουμε ακόμη χρόνο ο ένας στον άλλον. Ελπίζουμε ότι θα σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Δεν θα προβούμε σε περαιτέρω σχόλια».

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

1-sanna-marin-1
1-sanna-marin-2
1-sanna-marin-3
1-sanna-marin-4
1-sanna-marin-5
1-sanna-marin-6
1-sanna-marin-7
1-sanna-marin-8
1-sanna-marin-9
1-sanna-marin-10