Για την κόντρα της Ζήνας Κουτσελίνη με τη Μαίρη Συνατσάκη τοποθετήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», με αφορμή τα όσα σχολίασαν Ελεονώρα Μελέτη και Σταματίνα Τσιμτσιλή στις πρωινές εκπομπές.


Ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε πως «όταν κουνάς πολύ έντονα το δάχτυλο και στιγματίζεις ανθρώπους και συμπεριφορές, θα πρέπει να περιμένεις ότι κάποια στιγμή θα βγουν και τα δικά σου. Οι δικές σου συμπεριφορές και προσεγγίσεις στη φόρα». Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουν δύο σε κάτι δίκιο για τη Συνατσάκη.


Η Συνατσάκη από κάποια στιγμή και μετά, απ' όταν έφυγε από την τηλεόραση, που απ' ό,τι φάνηκε την έπνιγε, γιατί έμπαινε σε έναν ρόλο που δεν της πήγαινε…


Μετά ο ρόλος που απέκτησε η Μαίρη, που έγινε μανούλα, απέκτησε οικογένεια, είπε κάποια προβλήματα υπερασπίζοντας ανθρώπους που αποτελούσαν κάποτε μειοψηφία. Όλα αυτά τέλεια. Το θέμα είναι το εξής. Με τη Μαίρη έχουμε συνεργαστεί δύο χρονιές και έχουμε συνεργαστεί και καλά και την πίστευα πάρα πολύ εγώ. Άλλο θέλω να πω, η Μαίρη Συνατσάκη στην πορεία, πολλές φορές, όταν σήκωσε την bandiera rossa της επανάστασης του πολιτικά ορθού και καλά έκανε, ήταν ιδιαίτερα αυστηρή. Και κούνησε πολύ έντονα το δάχτυλο. Όταν λοιπόν, ακόμα και όταν έχεις δίκιο, κουνάς πολύ έντονα το δάχτυλο και στιγματίζεις ανθρώπους και συμπεριφορές, να ξέρεις, να περιμένεις ότι κάποια στιγμή θα βγουν και τα δικά σου. Όχι λάθη, αλλά και οι δικές σου συμπεριφορές και προσεγγίσεις στη φόρα. Είναι νομοτελειακό».