Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου υποδέχτηκαν την κόρη τους στη ζωή στις 21 Νοεμβρίου. Το ζευγάρι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο παιδάκι και πλέον η ζωή τους έχει πάρει άλλο χρώμα.

Οι ηθοποιοί Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου απολαμβάνουν τις πρώτες μέρες με το μωράκι τους και ήδη τα λόγια τους είναι άκρως τρυφερά για το πλασματάκι που έφεραν στον κόσμο.

Η Δανάη Μιχαλάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε φωτογραφία από την έξοδό τους από το μαιευτήριο.

«Στην κόρη μου: Σου έδωσα ζωή αλλά στα αλήθεια εσυ μου έδωσες την δίκη μου! Έναν καινούργιο κόσμο, τον δικό σου κόσμο που θα ανακαλύψουμε μαζί.

Στον άντρα μου: Γιώργο μου. Αγάπη μου. Αν κάτι έκανα σωστό στη ζωή μου ,είναι που σου έδωσα απλόχερα την καρδιά μου. Κάποτε σου έλεγα: Ή κανείς ή κι οί δύο μαζί. Τώρα λοιπόν είμαστε τρείς!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ , στους σωτήρες μου ! Στον γιατρό μου @sotiristrompoukis , την μαία μου @stamvara για όλη τη «διαδρομή» και το προσωπικό του Ιασώ για την διαρκή φροντίδα αυτές τις μέρες».