Για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, πώς έχασε τα κιλά που πήρε αλλά και πώς διαχειρίζεται τα κακεντρεχή σχόλια, απάντησε μέσα από πρόσφατη συνέντευξή της στο «Λοιπόν» η Κατερίνα Τσάβαλου.

Ο ερχομός της κόρης σου, σε άλλαξε;

Ο ερχομός της κόρης μου μου άλλαξε τη ζωή, τις προτεραιότητες και το πώς βλέπω τον κόσμο. Κάθε φορά είναι ένα μάθημα για μένα, γιατί τα παιδιά σε κάνουν να γίνεσαι πιο υπεύθυνος. Εγώ τουλάχιστον αυτό βιώνω.

Σαν νέα μαμά έχεις ανησυχίες για την κοινωνία στην οποία μεγαλώνει η κόρη σου;

Έχω, αλλά δεν θέλω να τις μεταφέρω στο παιδί. Προβληματίζομαι με όλα αυτά που γίνονται και δεν ξέρεις πώς θα πάνε τα πράγματα τα επόμενα χρόνια και με τα social media και όλα αυτά.

Η ιδέα του να αποκτήσεις ένα δεύτερο παιδί περνάει από το μυαλό σου;

Όχι δεν περνάει από το μυαλό μου η ιδέα να αποκτήσω δεύτερο παιδί. Είναι δύσκολο, γιατί εγώ και ο άντρας μου δεν έχουμε βοήθεια στο μεγάλωμα της κόρης μας, είναι και η ηλικία…


Η κόρη σας σας έδεσε ακόμη περισσότερο με τον άντρα σου;

Ναι, μας έδεσε πολύ. Το παιδί ή σε δένει ή σε απομακρύνει αν δεν είσαι έτσι και αλλιώς καλά με τον σύντροφό σου. Με το παιδί μεγεθύνονται όλα και τα όμορφα και τα άσχημα.

Πώς κατάφερες και έχασες τα κιλά της εγκυμοσύνης;

Πήρα 26 κιλά στην εγκυμοσύνη και έχω δεχτεί πολύ bullying γι’ αυτό και στα social media και παντού. Η εγκυμοσύνη μου, μου έβγαλε υποθυροειδισμό και έχασα όλα τα κιλά μόλις σταμάτησα τα χάπια του θυρεοειδούς, που τα έπαιρνα για κάποια χρόνια.


Όταν μια γυναίκα βιώνει την τεράστια αλλαγή που φέρνει στη ζωή της η μητρότητα και παράλληλα έχει να διαχειριστεί και τα κακεντρεχή σχόλια για τα κιλά της, πώς αισθάνεται;

Εμένα δεν με ένοιαζε τίποτα. Απάντησα μόνο δυο τρεις φορές που έφτασα στο αμήν, αλλά και πάλι το μετάνιωσα. Δεν με ένοιαζε τι έλεγαν, είναι τόσο σπουδαίο αυτό το θαύμα που κάνει η φύση που τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Ευγνωμονώ τόσο πολύ τον Θεό που με αξίωσε να γίνω μητέρα. Κάποιες φορές βέβαια μπορεί να μην είσαι λίγο καλά και να χάσεις την ψυχραιμία σου με αυτά που ακούς.