Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το περιβόητο φιλί του Μανούσου Μανουσάκη, τη σύντροφό του Ηρώ Λούπη και για την πατρότητα.

Ο Μανούσος Μανουσάκης με φίλησε στο στόμα

«Ο Μανούσος Μανουσάκης με φίλησε στο στόμα για να μου δείξει πως πρέπει να γυριστεί η σκηνή και με αιφνιδίασε. Στη σχέση μου με την Ηρώ Λούπη είμαι όπως με βλέπετε, δεν αλλάζω πίσω από τις κάμερες. Στη σχέση μας με την Ηρώ Λούπη δεν μιλάω πολύ, δείχνω τα συναισθήματά μου, δεν τα εκφράζω. Με έπιανε πολύ μεγάλο άγχος οπότε με φανταζόμουν "μπαμπά". Με τρομάζει η ιδιαίτερα μεγάλη ευθύνη που συνοδεύει την απόκτηση παιδιών», είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ήθελα να συνεχιστεί η εκπομπή «ΑΜΑΝ»

«Ήθελα να συνεχιστεί η εκπομπή "ΑΜΑΝ", άλλα ήταν πολλά τα 11 χρόνια. Οι "ΑΜΑΝ" έκαναν τον κύκλο τους και όλοι πήγαμε παρακάτω. Δεν προλαβαίνω να δω τους "Ράδιο αρβύλα", θα δω αν τύχει αποσπάσματα στο διαδίκτυο. Ο σατιρικός καλλιτέχνης βάζει τα όρια στη σάτιρα».

Το #me too ήταν ένα βηματάκι

Αναφορικά με το #me too ο Σωτήρης Καλυβάτσης υποστήριξε πως, «ήταν ένα βηματάκι, έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε. Στο θέατρο «Χυτήριο» συνέβη ένα περιστατικό που ήμουν παρών και ως αυτήκοος μάρτυρας, κατέθεσα στο δικαστήριο. Η Σοφία Παυλίδου ήταν και παραμένει φίλη μου».

Η παράσταση που πρωταγωνιστεί

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» στο «θέατρο Βέμπο».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: