Ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την οικογένειά του, τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει με την Τζένη Θεωνά και τις επαγγελματικές του εμφανίσεις.


Οι αποκαλύψεις του Δήμου Αναστασιάδη


Ο Δήμος Αναστασιάδης αποκάλυψε : «Αν μου έλεγαν ότι θα είμαι 9 χρόνια με την Τζένη Θεωνά νομίζω ότι κάποιος θα με δούλευε. Υπήρχε και μια εποχή που δεν είχα φράγκο στην τσέπη μου είχα μόνο 5 ευρώ, όπως και η Τζένη. Πήγε η Τζένη στο βενζινάδικο και επειδή δεν είχε ούτε 5 ευρώ έδωσε την ταυτότητα της, με χαμόγελο αντιμετωπίσαμε τις οικονομικές δυσκολίες με την Τζένη».

Για την συμμετοχή του στον μουσικό διαγωνισμό ο Δήμος Αναστασιάδης ανέφερε ότι ο μεγάλος αδελφός του έκανε την αίτηση τότε για το Dream show, καθώς ο ίδιος δεν θα το έκανε πότε.

«Νιώθω ότι έχω εκπληρώσει πολλά από τα όνειρα μου εκ των οποίων το ένα είναι η οικογένεια. Νιώθω τυχερός που σε αυτή την ηλικία έχω ένα παιδί 4,5 χρόνων και μεγαλώνουμε μαζί. Το παιδί μου λέει ότι ‘μου λείπεις και σου λείπω, σ’ αγαπώ και μ’ αγαπάς’. Έχω γράψει ένα τραγούδι για τον γιο μου και κάποια στιγμή θα το βγάλω. Ποτέ μην βάζεις την λογική σου εκεί που είναι έρωτας και σπουδαία πράγματα».

Σχετικά με την σύζυγό του  ο Δήμος Αναστασιάδης δήλωσε: «Η σχέση μου με τηΤζένη Θεωνά είναι ένα κομμάτι που ερωτευτήκαμε, αγαπηθήκαμε και έτσι πορευόμαστε μέχρι σήμερα».

Ενώ για την επαγγελματική του πορεία σχολίασε: «Αν είμαι χαρούμενος και περήφανος για κάτι είναι ότι πότε δεν πούλησα την αισθητική μου.Έχουμε ξεκινήσει εδώ και δυο μήνες τις εμφανίσεις μας στη Θεσσαλονίκη στο μαγαζί ‘Ιφιγένεια’».