Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time» ήταν σήμερα ο Θανάσης Αλευράς. Ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Αλευράς αποκάλυψε και το περιστατικό που τον έβριζε ο κόσμος, επειδή νόμιζε πως ήταν στην κριτική επιτροπή της Eurovision που έδωσε το πεντάρι πέρυσι στην Κύπρο.


Οι δηλώσεις του Θανάση Αλευρά


«Με νοιάζει τι γράφουν και σχολιάζουν οι άλλοι για μένα, θα ήθελα πολύ βέβαια να είμαι υπεράνω, όχι μόνο για τη δουλειά μου, αλλά για τη ζωή μου όλη. Μεγαλώσαμε με το τι θα πουν άλλοι. Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο για κάτι που να έχει γραφτεί, εμένα γενικά με αγαπάνε οι άνθρωποι.

Απλά είδα πώς είναι να έχεις haters ή να προκαλείς, όταν κατά λάθος πέρυσι ξύπνησα το πρωί και έφαγα ένα βρίσιμο γιατί έβαλα πεντάρι στην Κύπρο. Από παρανόηση της κρατικής τηλεόρασης, είχε βγει ότι ήμουν εγώ στην κριτική επιτροπή που δεν ψήφισαν την Κύπρο και δεν πέρασε», είπε αρχικά ο Θανάσης Αλευράς.

Ο Θανάσης Αλευράς είπε στη συνέχεια: «Αρκετοί φανατικοί με έβριζαν πολύ άσχημα, χωρίς να έχω ευθύνη. Αν είχα ευθύνη, να το έτρωγα το βρίσιμο. Έπαθα σοκ, με βρίζανε. Έκανα ένα ποστάρισμα και απάντησα. Στενοχωρήθηκα».